Brak i veze

Obukla sam izazovni veš da obradujem muža u kolima! Ali ono što sam u njima zatekla potpuno me je PORAZILO, TAKVU SRAMOTU nisam ni sanjala!

Nesvakidašnja priča Mekenzi Lin Smit sa TikToka zapanjila je ljude širom sveta i izazvala salve smeha.

27.06.2022 12:05

Obukla sam izazovni veš da obradujem muža u kolima! Ali ono što sam u njima zatekla potpuno me je PORAZILO, TAKVU SRAMOTU nisam ni sanjala!
TikTok-kenzielynnsmith

TikTokerka Mekenzi Lin Smit rešila je da ništa ne prepušta slučaju kada je u pitanju njen ljubavni život, pa je tako donela odluku da i nakon dugogodišnje veze svakodnevno radi na zavođenju svog supruga.

Da se gvožđe kuje dok je još vruće, smatrala je i ta dama koja je sa pratiocima na popularnoj društvenoj mreži rešila da podeli kako je u jednoj situaciji osmislila da iznenadi svog partnera. Ona je tako bez mnogo ustezanja ljudima pokazala i svoj novi komad seksi garderobe, ne sanjavši u kakav će fijasko da se pretvori njen "savršeni" plan. 

- Pogledajte seksi veš koji sam kupila da bih iznenadila svog muža! Da bi iznenađenje bilo veće, upašću mu u auto u ovome - priča Lin dok pokazuje jednodelini bodi od crnog tila.

TikTok-kenzielynnsmith

Seksi veš kao iznenanđenje za muža

Ona je s pratiocima razmatrala i da li da na atraktivni autfit obuje čizme s visokom štiklom, ali je zaključila da bi to ipak bilo previše.

Nakon što se spremila i polugola rešila da uleti u vozilo svog muža Mekenzijeva je usred bela dana sasvim bosa došla do garaže, a zatim oprezno osmotrila da li je neko od komšija možda u dvorištu. Pošto joj se učinilo da nema nikog, skupila je hrabrost i otrčala do muževljevog automobila.

Na snimku se zatim vidi čovek koji ju je očigledno video kako se šunja pošto se u trenutku njenog ulaska u vozilo već uveliko drži za glavu.

TikTok-kenzielynnsmith

Zapanjeni Linin muž nakon što je ona polugola ušla u auto

- Skupila sam hrabrost! Pa šta je, ne sviđa ti se?! - upitala ga je vidno razočarana Lin, dok se u tom trenu čuje još jedan glas sa zadnjeg sedišta, iza nje.

- O, zdravo dušo. Zar ne izgleda slatko?! - prokomentarisala je baka njenog supruga koja se slučajno zadesila u automobilu, a o čemu Lin očigledno nije imala pojma. 

- Hteo sam da je provozam novim kolima - odgovorio je postiđeni muž, dok je posramljena žena golišavih grudi i zadnjice jedva izustila: "O, bako, tu ste".

Snimak s nazivom "Tako sam postiđena" pregladan je više od 17 miliona puta za svega 5 dana. Dobio je i skoro 3.000 sviđanja i više od 12.000 komentara.

- Ali baka 100% odobrava stajling -

- A devojka se jedino brinula zbog komšija -

- Ovo je jedan od najboljih snimaka koje sam ikad videla! -

- Baka koja kaže "Zar ne izgleda slatko", jer je znala koji će biti scenario -

- Žao mi je njenog muža -

- Čovek izgleda kao da bi najradije pobegao, ali ne može -

- Gušim se od smeha - samo su neki od mnogobrojnih komentara na TikToku. 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)