Ispovesti

BILA JE PREDEBELA i odustala od ljubavi, a sada ima dete sa FITNES instruktorom!

Devojka od 116 kg zamalo je odustala od ljubavi, ali se u poslednjem trenutku upoznala sa ovim momkom koji je upola sitniji od nje, a pre 3 meseca dobili su i bebu! Ljubav cveta!

15.06.2022 22:00

BILA JE PREDEBELA i odustala od ljubavi, a sada ima dete sa FITNES instruktorom!
instagram-themontgomeryss

Britani Montgomeri je Kanađanka koja je sa svoje 24 godine već zamalo digla ruke od ljubavi. Razlog za tako nešto je njena kilaža.

Ona ima 116 kg i svi prethodni momci su zahtevali od nje da smrša i poradi na svome telu i ostavljali je.

Britani je čak jednom pokušala da krene u teretanu, ali je shvatila da ona to zapravo ne želi.

- Ne želim ništa da menjam na svom telu! Verovali ili ne jako sam zadovoljna svojim izgledom. Ukoliko bih izgubila veći broj kilograma to više ne bih bila ja i ne bih se sama sebi sviđala, zato sam odlučila da to i ne radim - objašnjava ova mlada žena, a pernosi britanski Mirror.

Britani je maltene rešila da više nikakve nade ne polaže na ljubav, ali je prošle godine putem Fejsbuka upoznala Meta Montgomerija (23) i to je sve promenilo.

Met je fitnes trener u teretani, tako je ovaj par postao još interesantniji okolini. On je Britanine visine i upola njene kilaže! Naime, on ima svega 63 kg.

Par izaziva reakcije gde god da se pojavi, svi uglavnom bulje u Britani koja izgleda kao da bi Meta mogla da nosi u zubima.

- Met mi se dopao čim sam ga upoznala. Nije uopšte poput mojih prethodnih momaka, kada me je zimus zaprosio na snegu sa svećama, odmah sam pristala - objašnjava ona.

S druge strane, ni Met ne sumnja da je baš ona žena njegovog života.

- Moje sve prethodne devojke bile su mršave i pored toga jako nesigurne u vezi sa svojim telom. Britanina količina samopouzdanja njenim telom je fascinantna, čak sam i srećan što ne moramo da brojimo kalorije i oboje jedemo šta i koliko hoćemo. Nikada nisam upoznao devojku te količine samopouzdanja, srećan sam kada je vidim da jede i ne smeta mi ni najmanje njena kilaža - rekao je ovaj momak.

Kao vrhunac ljubavi par je u martu ove godine dobio sina, čije fotografije su podelili na svom zajedničkom profilu na društvenim mrežama.

Beba je uslikana dok spava na mekanoj podlozi, na sebi ima samo sivu vunenu kapicu dok je ispod nje sivi prekrivač i šal.

- Ne volim kada pročitam komentare mržnje. Nikog drugog do nas dvoje se ne tiče naš odnos. Tačno je da ljudi pomalo bulje kada nas vide. Često čitam da budući da je Britani ovolika, ja nisam dovoljno krupan i visok muškarac za nju. Voleo bih da se standardi lepote pomene i ne mora da znači da uvek u vezi muškarac mora da bude taj koji je krupniji - objasnio je ovaj fitnes trener.

Samo neki od komentara na njihovom nalogu bili su ovi:

- Podrazumeva se da se volite. Ti je voliš i ona je takođe srećna. Nemojte me pogrešno shvatiti, sviđate mi se. Ali čoveče.. tvoja dama je nešto posebno.. -

- Kojio si ti si srećnik! Mnogi muškarci bi se rado menjali sa tobom!  -

- Kakva lepotica -

- Koliko bih i ja voleo da nađem ženu tvoje građe i da je oženim -

- Njena zadanjica mi je omiljena na celom internetu, kakav si srećnik što je tvoja -

- Ona izgleda neverovatno -

- Srećniče - bile su samo neke reakcije kao znak da mnogi muškarci maštaju upravo o ženama njenih gabarita.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)