Ispovesti

KAKO JE ŽENA PONOVO ZAVOLELA SVOJE TELO: Imala sam seks 365 puta godišnje!

Godine života i 3 trudnoće su ostavile posledice na njenom telu, a kako bi ponovo stekla nekadašnje samopouzdanje ova žena je rešila da baš svake noći u godini ima seks sa mužem!

30.05.2022 13:30

KAKO JE ŽENA PONOVO ZAVOLELA SVOJE TELO: Imala sam seks 365 puta godišnje!
instagram-brittanyherself

Svima je seks interesantan na početku zabavljanja, ali mnogi bi se složili da nakon mnogo godina provedenih sa istim partnerom to više postane rutina i navika.

Pojedinci pak u tome istim žarom uživaju i dalje kao i na početku, što je dokaz da strast ne zna za godine.

Muškarci su na nekin način i pošteđeni budući da nemaju većih oscilacija u težini za razliku od žena.

Britani Gibons je Engleskinja koja je našla čoveka svog života, udala se i rodila mu troje dece.

Njeno telo su promenile trudnoće i godine, što se svim ženama inače dešava.

- Nikada nisam u pravom smislu reči uživala u seksu. Prosto sam zaboravila kako je to izgledalo na početku. Iako sam godinama sa svojim suprugom, uvek bih razmišljala kako izgledam u tim intimnim trenucima. Mislila sam na grudi koje su mi zbog trudnoća i dojenja spale, na stomak koji se omlitavio, na telo koje nije u najboljoj formi - počinje priču ova žena a prenosi goodhousekeeping.

Britani je do te mere postala nesigurna u sebe da je čak izbegavala intimne trenutke sa suprugom.

- Kad god bi trebalo da dođe do toga bilo mi je neprijatno. Uvek bih vukla prekrivač ili čaršaf preko sebe i trudila se da u sobi bude totalni mrak. Jednoga dana sam se posle tuširanja pogledala u ogledalu i pitala se šta moja majka radi u mom telu, pošto sam sebe jedino tako videla - objašnjava Gibonsova.

Ona je posle razgovora sa bliskom prijateljicom rešila da sprovede svojevrsni eksperiment.

- Prijateljica je shvatila da patim, pošto ne volim svoje telo. Savetovala me je da probam da ga zavolim, jer ukoliko ja ne volim svoje telo, kako će ga voleti tek neko drugi poput mog supruga. Savetovala me je i da se potrudim da svakoga dana tokom cele godine imam seks sa svojim mužem - ističe ova žena.

- U početku mi je bila odbojna ta pomisao. Ali rešili smo da pokušamo. U startu je bilo čudno, ali vremenom sam se navikla na to da baš svake noći vodim ljubav sa mužem. Čak i tokom dana cikilusa, imali smo seks 365 puta godišnje - objašnjava Gibansova.

Ona ističe da nije svaki put bilo idealno, ali da bi svoje iskustvo svakome preporučila.

- Vremenom sam se identifikovala sa svojim telom i zavolela ga. Nije mi bilo bitno da li je dan ili noć. Nisam više oblačila bademantil po izlasku sa tuširanja. Ispred svog supruga sam šetala naga, a izgleda da se njemu baš to i dopadalo. Voleo je samopouzdanje koje sam povratila. Pošto je prošlo godinu dana i dalje imamo seks mnogi češće nego ranije - objašnjava ova žena.

Ona dalje navodi da posledica ovoga nije samo to što je zavolela svoje telo, već je postala mnogo bliža sa suprugom.

- Tokom svih ovih godina nismo bili intimni kao sada. I pored troje odrasle dece, muž i ja se sada ujutru dugo ljubimo i grlimo pre ustajanja. Postali smo mnogo prisniji i romantičniji nego ikada ranije, a zajedno smo već 22 godine - završava priču Britani koja je tek sada zadovoljno svojim telom kao i svojim seksualnim životom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)