Ispovesti

IZ SMRTI SE RODILA LJUBAV: Na sahrani sina upoznala maloletnika za koga se udala!

Ova žena je u svojoj 71. godini upoznala mladića svog života koji je tada imao svega 17 godina, a oni su vidno zaljubljeni proslavili i 6. godišnjicu braka!

27.05.2022 18:00

IZ SMRTI SE RODILA LJUBAV: Na sahrani sina upoznala maloletnika za koga se udala!
instagram-garyandalmeda

"Godine su samo broj" je fraza koja se često može čuti.

Ipak retko ko se može "pohvaliti" da je u vezi ili braku sa osobom gde je razlika u godinama fascinantne 53 godine!

Ukoliko ste pomslili da je u pitanju neka naivna klinka koja se zaljubila u starijeg muškarca, stvar je obrnuta.

U pitanju je Almeda (77) koja se u svojoj 71. godini zaljubila na prvi pogled u Gerija Harvika (24) koji je tada bio maloletan i imao svega 17 godina.

@_garyandalmeda_ #answer to @Jasmine Seven years and I fall more in love everyday. ❤️🥺 #fyp #agegaplove #agegap #garyandalmeda ♬ still falling for you - audiobear

Da bi cela situacija bila još čudnija, njih dvoje su se upoznali na sahrani Almedinog sina. Ona je tada ima 71 godinu i uopšte se nije nadala da će osvojiti maloletnik, ali to se upravo desilo.

S druge strane, iako je tada imao svega 17 godina, Geri je upravo prekinuo vezu sa vremešnom gospođom od čak 77 godina, tako da njemu sve ovo nije bilo strano.

Posle nepunih nedelju dana zabavljanja ovaj ekscentrični par je dobio i blagoslov od prijatelja, a u Gerijevom slučaju i od njegove majke stare tada 48 godina i bake od 71 godine, koliko je tada imala i njegova izabranica.

Posle 2 nedelje su i organizovali venčanje koje ih je koštalo 160 evra i on se uselio u njen stan.

Geri na TikToku redovno postavlja klipove njihove ljubavi, tako da smo svedoci da je par proslavio i 6. godišnjicu braka.

Jedna u nizu je ona gde on postavlja snimke kako ide da kupi doručak "svojoj voljenoj ženi" na Dan majki i da joj odnese u krevet.

Ili ona na kojoj je postavio snimak koji se sastoji od njenih fotografija koje prati natpis:

- Ona ni ne zna da su ovo njene fotografije kojima sam opsednut -

Vidimo da je na svim fotografijama Almeda u crnini, što znači da najverovatnije još pati za sinom. Ipak sve njene dana u potpunosti je obojio Geri koji ne propušta priliku da joj pesmom ili rečju izjavi ljubav.

Posle prve bračne noći Geri je rekao o svojoj supruzi:

- Ona je žena mojih snova! Fizička strana naše veze ne može biti bolja! -

Na šta je ona odgovorila da se nije nadala da će u ovim godinama naći mladića, ali da joj to nimalo ne smeta.

Za sve one koji smatraju da nije prigodno da gospođa njenih godina ima toliko mladog muža, ona ima da poruči samo jedno:

- Ovo je moj suprug i ukoliko vam se ne dopada, samo se okrenite i idite. Ne gledajte ga uopšte, pošto je mnogo zgodan - poručila je svima gospođa Almeda.

Mnogi bi primetili da ona u svojih 77 godina izgleda neuporedivo bolje od gospođa njenih godina, čak bi se mnogi i složili da Geri izgleda starije od 24 godine.

Ipak, iako se oduzme utisak da izgledaju kao baba i unuk, u najmanju ruku bi se mnogi složilii da izgledaju bar kao majka i sin.

Njih dvoje ne haju na komentare mržnje, a Almeda i dalje prepričava da joj je Greg u trenutku njihovog susreta rekao epsku rečenicu:

- Godine su samo broj i ništa više - dok je ostalo istorija.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)