Ispovesti

ISPOVEST UDATE ŽENE: Zaljubila sam se u svoju najbolju drugaricu!

Majka dvoje dece posle mnogo godina braka odjednom shvatila da želi da napusti supruga jer je zaljubljena, i to u najbolju prijateljicu!

25.05.2022 16:00

ISPOVEST UDATE ŽENE: Zaljubila sam se u svoju najbolju drugaricu!
shutterstock.com

U brak svi ulaze sa mišlju da će on trajati večno.

Deca su kruna svake ljubavi i baš kada se svi nadaju da su dostigli vrhunac ljubavi čije će plodove ubirati do kraja života, nastupa razočarenje.

Upravo to se dogodilo i ovoj ženi.

Ovome se niko nije nadao

Posle dugo godina u naizgled idiličnom braku u kome su ne tako davno dobili i dvoje dece, žena je savim iznenada počela da gaji sipmatije prema drugoj osobi.

shutterstock.com

Shvatila da je zaljubljena

Ta druga osoba je ni manje ni više već njena najbolja drugarica.

Ova žena je svoju ispovest podelila na društvenim mrežama i naišla na različite komenatare.

- Ne znam kako i kada se to dogodilo. Verovatno mi suprug nie posvećivao dovoljno pažnje, iako krivca ne mogu da tražim ni u kome drugome već u sebi. Sa svojom prijateljicom sam provodila svo slobodno vreme. Neretko smo nas dve odlazile u duge šetnje pored reke, bioskopske projekcije i pozorišne predstave. Čak se dešavalo i da pošto suprug ne može, nju povedem na porodična slavlja i svadbe - započinje svoju priču ova žena.

Jedna čitateljka joj je poručila da se i sa njom slično dogodilo i da je odmah napustila supruga kako ne bi zavaravala ni sebe ni njega.

- Ta čitateljka je mogla da ostavi supruga pošto su njihova deca znatno veća od mojih - rekla je žena.

Ona je dodala da ni njena prijateljica u koju je najzad shvatila da je zaljubljena nije imuna na nju.

Još se ništa nije desilo

- Između nas dve nikada nije bilo ničega fizičkog. Nisam ni svesna da li sam možda gej ili sam se jednostavno zaljubila u nju kao osobu? Čim smo shvatile da postoji vrlo tanka nit koja preti da se pređe, posle svih ovih godina prekinule smo svaki kontakt - napisala je mama dvoje dece.

shutterstock.com

Razmišlja o razvodu

Samo neki od komentara su bili ovi.

- To šte se zaljubili u prijateljicu u vašim godinama ne znači nužno da vas je oduvek privlačio suprotni pol. Iz vaše priče više sam stekao utisak da vam je svih ovih godina nedostajala podrška -

- Ukoliko uopšte i posumnjate da gajite osećanja prema osobi istog pola, to znači da vam se to nije dogodilo preko noći. Izgleda da ste svih ovih godina bili naklonjeni istom polu i najpoštenije bi bilo da ostavite muža, nego da živite u lažnom braku -

Potražila pomoć putem interneta

- Meni se desilo slično. Posle 20 godina prijateljstva, shvatio sam da sam smrtno zaljubljen u svoju koleginicu i prijateljicu. Odmah sam ostavio suprugu iako je to sve bilo jako teško tada. Ipak sada sam najsrećniji čovek i nikada nisam posumnjao u svoju odluku -

- Srednje godine su uvek krizne. Svaki brak pre ili kasnije upada u monotoniju. Vama se možda čini da bi vam neka druga osoba bila spas u ovom trenutku, ali to bi najverovatnije mogla da bude bilo koja osoba, ne nužno vaša prijateljica. Na vašem mestu ja bih sa suprugom krenula na bračnu terapiju -

pexels.com

Mnogi su predložili bračnu terapiju

- Svi mi se pre ili kasnije i tokom braka navodno zaljubljujemo. To je ipak prolazna strast i pitanje je da li bi se sve tako realizovalo i kada dođu prvi problemi koje stvarnost nalaže. Ne bi trebalo da zbog prividne strasti ostavljate supruga sa kojim imate dvoje dece -

Ova žena se svima zahvalila na komentarima i obrazložila da je tačno da su njena deca još dovoljno mala da bi shvatila razvod.

Budući da do kraja nije realizovala svoj odnos sa prijateljicom u koju je zaljubljena, rešila je da za početak da sebi vremena da razmisli koji će sledeći korak naparaviti i što se tiče simpatija prema prijateljici i bračnog života sa suprugom.

BONUS VIDEO:


 

Komentari (0)