Ispovesti

NATERALA SAM GA DA BIRA IZMEĐU MENE I PSA! Evo kako se završilo!

Ova žena započela je život i brak sa čovekom koji ima psa, zajedno su učestvovali u njegovom odgajanju i dresuri, zato je ono što je usledilo posle punih 9 godina, zapanjilo sve!

08.05.2022 14:00

NATERALA SAM GA DA BIRA IZMEĐU MENE I PSA! Evo kako se završilo!
Pixabay.com

Jedan muškarac usvojio je mešanca pitbula koji je imao svega 10 meseci. U pitanju je ženka koju je nazvao Rajli.

Pas je u samom početku pokazivao vidan temperament i skonost ka nediciplini, ali velika ljubav i požrtvovanost ovog čoveka učinilo je svoje i pas je u ovom domu ostao punih 9 godina.

Pixabay.com

Pitbul ispred kuće

Novi član porodice

U međuvremenu je ovaj čovek našao svoju srodnu dušu, koju je Rajli, nemajući drugog izbora prihvatila. Tako je ova žena postala novi član u domu u kome obitava Rajli i lepo su prihvatile jedna drugu.

Ljubavni par je uticao na njeno vaspitanje i dresuru, a ova žena bila je prisutna maltene identično dugo u životu Rajli kao i njen suprug.

unplash

Kada se vlasnik psa zaljubi i dovede devojku u svoj dom

Smatra se da pas može imati samo jednog gazdu, tačnije osobu koju najviše voli, ali i bespogovorno sluša i logično da je u ovom slučaju to bio ovaj muškarac.

Njegova supruga pak je mnogo više vremena provodila sa Rajli budući da je ona radila od kuće, a njen suprug je odlazio na posao.

Ona je bila ta sa kojom je tokom celog dana Rajli ostajala. Ona ju je hranila, izvodila u šetnje i zajedno su čekale "glavu porodice".

Zato i čudi iznenadna promena u ponašanju ovog psa.

Niko se ovome nije nadao

Ova žena je svoju priču ispričala i na internetu, gde nije prošla nezapaženo.

- Jedne večeri krenula sam kod supruga u našu spavaću sobu. Rajli mi se poprečila na ulazu u sobu i onemogućila mi je ulaz. Pošto sam uporno pokušavala da uđem, na kraju me je ujela! Bila sam zapanjena, to je pas koga hranim i negujem maltene od perioda od kad je bila štene. Jasno mi je da mog muža voli više od mene, ali nikad nismo nas dve imale probleme - ističe ova žena, a prenosi portal "Mirror.co.uk".

shutterstock.com

Iznenadna promena u ponašanju psa

Na opšte zaprepašćenje svih čitalaca, ova žena je izjavila da ju je Rajli u kratkom roku ujela još 3 puta!

- Ne znam šta se to desilo sa njom maltene preko noći, ali promena je i više nego očigledna. Za kratko vreme me je ujela čak 4 puta, neprestano reži na mene, laje i pokušava ponovo da me napadne. Uopšte, ne samo da se ne osećam prijatno u sopstvenoj kući, već osećam pravi strah od Rajli - objasnila je ova gospođa.

Pošto je još prvi put suprugu skrenula pažnju na to da ju je Rajli ujela, on joj nije poverovao!

- Uvek mi kaže da ne može da veruje da bi Rajli to mogla da uradi, pogotovo ne meni. Smatra da samo pristupam dramatično i da preuveličavam stvari, dok to uopšte nije tako. Prvi put kada se to desilo, rekla sam mu da pošto me je Rajli ujela, ne želim je više u kući i da je pokloni nekome. Na moje iznenađenje, ne samo da se nije rešio psa, već je bio ljut na mene, prvi put nije spavao sa mnom u sobi, već na krevetu u dnevnoj i to sa Rajli! A sutradan ju je poveo i na posao - na opšte zaprepašćenje objasnila je ova žena.

Moraće da izabere sam

Pošto ju je otvoreno napala i povredila i naredna 3 puta, ova žena je svome mužu postavila jasan ultimatum: u stanu će ostati ili ona ili taj pas!

shutterstock.com

Problemi u braku oko psa

- Rajli i ja smo u paketu! To si znala još kada smo se upoznali pre toliko godina. I dalje mislim da preteruješ. Ali znaj da šta god da bude, ja Rajli ne ostavljam, a ti kako hoćeš - odgovorio joj je suprug.

Očajna žena potražila je savete na internetu i većina je logično bila na njenoj strani.

- Nije li ti on dao odgovor još one večeri kad je umesto da psa zatvori u dvorištu, iz vaše spavaće sobe izašao da bi prenoćio na garnituri sa psom? Meni je savršeno jasno koga je on izabrao -

- Uopšte nije situacija zanemarljiva, vaš život je direktno ugrožen. Ni to što ne pristupa ozbiljno vašim povredama i ne veruje vam govori mnogo u njegovo ime -

- Budući da ste primorani da živite u kući i to po ceo dan pošto radite od kuće sa psom koji vas je čak 4 puta ujeo, za šta vaš muž ne daje ni 5 para, trebalo bi da razmislite o preseljenju i da brzo nađete dobrog advokata za brakorazvodnu parnicu -

Pixabay.com

Evo i koga je muž izabrao!

- Vaš muž nijednom nije pokazao neki znak empatije prema vama, dok prema psu jeste, sasvim je jasno da ste vi tu suvišni -

Samo su neki od komentara koji su bili i više nego dovoljan odgovor ovoj ženi da se posle toliko godina iz porodičnog doma preseli u hotel.

- Nikada nisam verovala da će pas biti odgovoran za propast mog braka, ali eto i to se desilo! Životinja mi je došla glave, izgubila sam sve - zaključila je ova žena.

Kada se udajemo, kažu da se ne udajemo samo za tog muškarca, već i za celu njegovu porodicu, a često su tu na prvom mestu uključeni i svi kućni ljubimci, zato mislite na vreme.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)