Ispovesti

UDALA SAM SE ZA ČOVEKA KOJI JE SLOMIO SRCE MOJOJ DRUGARICI! Usledio je pakao, to me izjeda!

Ova žena je otpočela aferu sa bivšim verenikom svoje najbolje drugarice, a ona ih je jednoga dana i uhvatila "na delu". Osećanje griže savesti tu ženu nikada nije napustilo.

11.05.2022 22:00

UDALA SAM SE ZA ČOVEKA KOJI JE SLOMIO SRCE MOJOJ DRUGARICI! Usledio je pakao, to me izjeda!
shutterstock.com

Prijateljstvo iz detinjstva koje traje decenijama je ono pravo.

Mali broj nas se može pohvaliti da ima prijatelje koji su tu za njega za "ceo život".

Kejt je bila baš takva prijateljica. Komšinica, drugarica iz školske klupe i najzad prijatelj za ceo život.

Ono što je njena drugarica uradila zato joj je dodatno zabilo nož u leđa.

Prijateljstvo za ceo život

shutterstock.com

Prijateljice od detinjstva

Kejt je bila puno puta zaljubljena ili je bar mislila da jeste, ali samo jedan muškarac zauvek je ukrao njeno srce.

Njih dvoje su godinama bili skladan par pa ne čudi što je tako dobro upoznao i Kejtinu najbolju prijateljicu. U međuvremenu došlo je do veridbe i baš kada se činilo da se Kejt smeši divna budućnost sa čovekom njenih snova, ceo njen svet se raspršio baš poput kula od karata.

Verenik ju je iznenada ostavio. Obrazložio je to rečima da je između njih dvoje vremenom nestalo hemije i početne strasti.

Kejt je to načisto slomilo.

Njena prijateljica bila je ta kojoj je ona noćima plakala na ramenu neprestano preispitujući sebe.

Prolazili su meseci, život je morao da nastavi da se odvija, ali Kejt posle njega više nikada nije bila ista. Dugo je bila sama dok na kraju nije našla novog dečka.

- Obećaj mi da ćeš uvek biti tu za Kejt, sada kada ja nisam - bila je poslednja poruka koju je Kejtin verenik prosledio njenoj prijateljici.

Iznenadni susret promenio sve

Posle 8 mesici u gradu se održavao veliki koncert.

Žena koja je bila tu uz Kejt od njene 5. godine bila je iznenađena kada je te noći srela bivšeg verenika svoje najbolje drugarice.

Pixabay

Sustret na koncertu promenio sve

Nisu se ni čuli ni videli dugo vremena, a nekada su upravo zbog njene prijateljice, a njegove bivše verenice bili nerazdvojni.

Stari drugari započeli su razgovor upravo o zajedničkoj prijateljici i verenici, koji se izgleda otrgao kontroli.

- Primetila sam da pričamo bez daha preko 2 sata i pomislila sam šta bi Kejt uradila kada bi nas videla da se zajedno smejemo? Da li bi ovo shvatila kao moj čin izdaje? - u trenutku je pomislila ova žena.

Muškarac ju je pak ubedio da u opuštenom bezazlenom ćaskanju dvoje nekadašnjih prijatelja nema ništa loše.

- Jedno piće je smenjivalo drugo, drugo treće, sati su prolazili i nekako smo tu noć završili kod mene u stanu. Ujutru sam se probudila pored njega preplavljena osećajem griže savesti, dok me je on strastveno privukao sebi i rekao kako je o ovom sanjao još od kad je raskinuo sa Kejt, ali nije skupio hrabrosti - priča žena, a prenosi portal Daily mail.

Kako dalje?

Ova žena je tada imala 37 godina. Godinama je bila sama i iznenadile su je emocije koje je osetila prema bivšem vereniku svoje najbolje drugarice.

- Mislila sam u startu da treba da joj oboje priznamo sve, desilo se prosto i to je to. Shvataila sam da bi mi možda za bilo kog drugog i oprostila, ali ne i za njega. Oduvek sam znala da ga još voli. Razmišljala sam da ću je izgubiti u svakom slučaju bude li saznala i odlučila sam da pokušam neko vreme da to sakrijem od nje - objašnjava Kejtina prijateljica.

shutterstock.com

Kada afera preraste u nešto više

Problem je nastao što ovo nije bila afera za jednu pijnu noć. Ova žena i bivši verenik njene prijateljice nastavili su i narednih meseci da se skrivaju u njenom stanu i uživaju u svojoj tajnoj ljubavi.

Jedna stvar ih je ipak posle puna 3 meseca odala.

Niko se ovome nije nadao

- Posle par meseci izgleda da smo postali manje oprezni. Tako je on počeo da parkira svoj auto gde god mu se ukaže prilika oko moje zgrade. Prolazeći po kraju Kejt je tako videla njegov auto parkiran direktno ispred mog ulaza i uputila se kod mene u stan. Ne mogu da zaboravim njen izraz lica kada nas je ugledala delimično obučene u ljubavnom zanosu. Bila je totalno slomljena. Na licu joj se video prezir, ljutnja, bes, ljubomora, razočarenje, a jedino što je meni izustila bilo je: "Nikada više mi se ne javljaj!" - i dalje pod utiskom priča ova žena.

Ona objašnjava da nije pomoglo ni što ju je neprestano zvala, slala govorne poruke, ostavljala i-mejl poruke, odlazila kod njene mame, prijatelja i dečka. Ništa od toga nije više nikada ubedilo Kejt da se njih dve pomire.

shutterstock.com

Izraz na njenom licu neću nikad zaboraviti!

- Znala sam da je on bio ljubav njenog života, ali oni su raskinuli. Jasno mi je da postoji nepisano pravilo da nikada ne smeš da izlaziš sa bivšim momkom tvoje najbolje drugarice. S druge strane ovo između nas dvoje nije bila prolazna afera, zaljubii smo se vremenom jedno u drugo. Imala sam 37 godina kao i on i oboje smo želeli porodicu i decu tako da smo se i venčali na kraju - završila je svoju ispovest ova žena.

Izabrala sam muža umesto najbolje prijateljice. To je tada delovala kao nepromišljena odluka, ali sada sam srećna što imam muža poput njega.

Komentari na ovu temu nisu izostali

- Suluda je misao da smo mi predodređeni samo na jednu srodnu dušu. Mi smo socijalna bića i menjamo partnere tokom života. Kejt ne bi trebalo da se toliko ljuti na svoju prijateljicu, budući da niko tu nikog nije prevario. Jednostavno oni su se spojili godinu dana posle toga -

- Iako osuđujem prevaru u svakom smislu reči moram da naglasim da ovo nije tipičan primer prevare. Možda je u redu izabrati ljubav umesto prijateljstva, ako je prava ljubav u pitanju.

- Tačno je da postoji kod o prijateljstvu! Ni ja svojoj prijatejici nikad ne bih tako nešto oprostila -

BONUS VIDEO:

Komentari (0)