Ispovesti

NEVEROVATNA PRIČA KOJA JE OBIŠLA SVET: Kada sam mislila da više nema nade dobila sam dvoje dece!

Margo je imala 5 neuspelih veštačkih oplodnji, rodila je i dve mrtvorođene bebe i kada je pomislila da je to znak da ne treba da bude mama, surogat majka je ostala trudna, a svega par dana kasnije i ova žena je zatrudnela prirodno!

26.05.2022 20:00

NEVEROVATNA PRIČA KOJA JE OBIŠLA SVET: Kada sam mislila da više nema nade dobila sam dvoje dece!
instagram-margobereska

Mnogi bračni parovi sanjaju o velikoj porodici.

Kažu da kada dovoljno dugo želite nešto, ceo Unevrzum se postara da to i dobijete na kraju, a upravo to se desilo ovom paru.

Dokaz da se snovi ostvaruju

Margo (43) i Ijan Šeldon (50) iz Kanade su samo jedni od onih koji su oduvek čeznuli da imaju decu.

Posle brojnih neuspelih veštačkih oplodnji i čak mrvorođenih novorođenčadi njihov entuzijazam je splasnuo.

Oni su vremenom postali sve više ubeđeni da se njihov san o osnivanju velike porodice verovatno nikada neće ostvariti.

Mina Buckam (45) je mama dvoje dece, a uz to je i Margina sestra. Sasvim neočekivano ona je poželela da bude Margina surogat majka budući da su bile male šanse da njena sestra izgura novu trudnoću.

Neverovatna vest je vrlo brzo usledila: Mina je odmah ostala trudna!

Otišli da proslave Mininu trudnoću i desilo se čudo!

Margo i Ijan su otputovali u Meksiko kako bi proslavili Mininu trudnoću.

Da u svetu nema slučajnosti i da svi mi imamo sudbinu zacrtanu u zvezdama potvrdio je i ovaj par, kada je po dolasku sa putovanja sasvim neočekivano Margo otkrila da je sa Ijanom ostala trudna.

Surogat majka, Mina je tako rodila njihovu ćerku Sofiju Grejs Šeldon 16. juna 2020. godine, dok je njenog brata Ostina Olivijea Šeldona rodila mama Margo svega četiri dana kasnije!

- Bilo je to neverovatno putovanje i tako smo srećni što smo roditelji!!! Pogotovo zato što sam još 1997. godine rodila bebu staru 27 nedelja, koja je živela samo 12 sati. Ijan i ja smo doživeli još 5 neuspelih začeća pre nego što sam zatrudnela sa našim sinom Olivijeom, koji je nažalost mrtvorođen u 41. nedelji. Pošto sam i posle toga imala još jedan pobačaj, najzad smo odlučili da prestanemo da se trudimo da postanemo roditelji. Doktori nisu mogli da mi navedu razlog zašto se moja trudnoća ovako tragično završava svakoga puta. Bilo je apsolutno poražavajuće - ispričala je Margo posle 7 neuspelih trudnoća za Daily Mail.

Sestra Mina pokrenula točak sreće

Ona je dalje objasnila koliko su njen suprug i ona bili srećni pošto im je njena sestra Mina ponudila da ona pokuša da iznese trudnoću umesto nje.

- Nakon što nam je moja sestra Mina ponudila ovaj neverovatan poklon, prošli smo kroz 3 runde vantelesne oplodnje koja nas je koštala 50.000 dolara. Bili smo presrećni kada smo saznali da je uspelo! Odmah potom smo otputovali u Meksiko zahvalni na čudu koje se dogodilo, a usledilo je još jedno čudo - ističe Margo.

Minu je Margina porodica usvojila kao devojčicu, a Margo ju je oduvek smatrala sestrom u pravom smislu reči.

- Posle Olivijeve smrti po rođenju želela sam Margo da predložim da im ja budem surogat. Međuti Margo je bila skroz slomljena, nisam znala ni kako da razgovaram sa njom. Posle toga je usledio još jedan pobačaj, 7. uključujući sve i tada sam joj otvoreno predložila da budem njihov surogat. Rekla sam joj da sam čak sanjala kako nas dve stojimo pored božićne jelke i obe imamo velike stomake. Bila sam zapanjena kada sam shvatila da nam se moj san ostvario - rekla je Mina na kraju svega.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Darrah (@darrah.lisa)

Margo je rodila sina Ostina Olivijea carskijm rezom svega 4 dana pošto je njena sestra Mina rodila Marginu ćerku Sofiju Grejs.

- Ostin je veoma opušten dok je Sofija veoma aktivna i druželjubiva, imaju 22 meseca. Zaista se dobro slažu i najbolji su prijatelji. Bilo je to tako neverovatno putovanje i nismo mogli biti srećniji sa našim mališanima. Ijan i ja smo oduvek želeli da imamo decu, pa se čini da su nam se konačno svi snovi ostvarili - srećno je rekla Margo.

Margo je terapeut dok je njen suprug Ijan slikar. Posle dugo godina prijateljstva između njih dvoje rodila se iskrena ljubav, a Margo ističe da svog Ijana ni za šta na svetu ne bi menjala i da je oduvek verovala u čuda!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ian Sheldon (@iansheldonart)

BONUS VIDEO:



 


 


 

Komentari (0)