Ispovesti

PRESTRAVIO ME JE SNIMAK MOJE BEBE U STOMAKU! Nakon ovoga plašila sam se porođaja više od svega!

Želela je da vidi drugačiji snimak

22.04.2022 22:01

PRESTRAVIO ME JE SNIMAK MOJE BEBE U STOMAKU! Nakon ovoga plašila sam se porođaja više od svega!
Prntscrn/YouTube

Džejda Bojlend (28) se nadala tradicionalnom snimku svoje bebe nakon 20 nedelja trudnoće. Međutim, ova buduća mama bila je užasnuta kada je ugledala nešto što je izgledalo kao sićušna pogrbljena figura, ogromnih buljavih očiju i dugih prstiju nalik kandžama.

Snimak bebe iz stomaka bio je šokantan

Ova 28-godišnjakinja u početku je bila zapanjena onim što je videla, kako bi kasnije objasnila šta je to u stvari bilo.

Kroz osmeh ona objašnjava da njena, sada sedmogodišnja ćerka, po karakteru savršeno odgovara svom nekadašnjem demonskom ultrazvučnom snimku.

Džejd je podelila svoj snimak bebe na Fejsbuku i ubrzo su svi konstatovali sličnost sa jezivim likom iz crtanog filma.

- Izgledala je kao Salad Fingers iz crtaća, sa sve velikim očima i dugim prstima. Žena koja je radila ultrazvučni snimak počela je da se smeje. U početku me je to uplašilo, nisam znala da li je to normalno. Pitala sam je šta je to, pošto ne izgleda baš kako treba. Ona je samo objasnila da je beba okrenuta "ka spolja", i da je zbog toga snimak ovakav. A ja sam je nazvala jednostavno "demonsko dete" - priseća se ova žena u ispovesti za San.

Mama Džejda objašnjava da je njena beba sve vreme bila tako okrenuta u stomaku.

- Nismo mogli da je nateramo da se drugačije okrene. Pokušavala sam da je nateram da se pomeri tako što bih ustala, prošetala malo, ali ništa nije uspevalo, nije htela da se pomeri. Tačno je da sam se uplašila na početku, ali mi je to posle bilo smešno. Prijatelji i porodica su se smejali kada su videli snimak. Mislim da nikada nisu videli takav - priseća se Džejda.

Beba Lidija je pak mesecima kasnije te 2014. godine rođena carskim rezom, kao savršeno zdrava beba. Njena mama je nakon dve godine rodila i dečaka Džordža, koji sada ima 6 godina.

- Lidija je bila moja prva beba, bila sam prilično uzbuđena zbog odlaska na taj ultrazvuk, na kome ću koliko-toliko moći da vidim lik svog deteta. Posle toga više nije bilo "slikanja" bebe, tako da nisam bila sigurana šta će na kraju biti. Imala sam carski rez i kada su mi je predali, pogledala sam je. Bila sam van sebe od brige sve vreme trudnoće, kako će izgledati, ali bila je dobro kada sam je najzad ugledala. Bila je apsolutno savršena - odgovara Džejd sa suzama radosnicama u očima.

Džejd je na kraju u šali konstatovala da je njena sedmogodišnja Lidija dorasla svom "demonskom" izgledu, budući da ima vrlo drsku ličnost.

- Ona je zadržala svoju demonsku ličnost, ista je tokom svih ovih sedam godina pakla. Svi koji je sretnu kažu da je ona najdrskije dete na svetu - našalila se Džejda.

Dobila sam slike kakve sam želela na kraju

 

 

Kada je Džejd zatrudnela sa svojim drugim detetom, Džordžom, priznala je da je bila nervozna zbog toga kako će on izgledati na skeniranju.

- Pomalo me je unervozila kada sam otišla na ultrazvuk sa Džordžom, iako je bio sasvim u redu na svojim slikama. Tako da sam na kraju dobila slike bebe kakve sam oduvek želela - zaključila je Džejda.

Lidija je u međuvremenu razvila ogromnu ljubav prema konjima, koje obožava, a često pobeđuje i na takmičenjima.

 

Nedavno je ova mama ponovo postavila  Lidijinu sliku iz stomaka na Fejbuk, a komentari ni ovoga puta nisu izostali.


- Mala me je prestrašila - 

- Večeras ću imati noćne more -

- O moj bože, da li su to kandže?? -

- To NIJE ono što želiš da vidiš!! Tako mi je drago što nisi rodila tu sliku!! -

- Ovo me podseća na Salat Fingersa - bili samo neki od komentara.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)