Ispovesti

Verenik me je OSTAVIO dok sam bila U KOMI: Ispovest devojke koja ostavlja svet u šoku! (VIDEO)

Tiktokerka je otkrila kako joj se život okrenuo za 360 stepeni nakon što se probudila iz kome i saznala da ju je njen dotadašnji verenik blokirao na svim društvenim mrežama i napustio zbog druge žene.

08.06.2022 18:00

Verenik me je OSTAVIO dok sam bila U KOMI: Ispovest devojke koja ostavlja svet u šoku! (VIDEO)
tiktok/printscreen-hotcomagirl1/HotComaGirl113

Život piše drame, a nekada su one toliko neverovatne da se po njima može snimiti čak i film. Portal Srećna Republika donosi potresnu priču jedne Australijanke koja je jedva izbegla smrt i po izlasku iz kome saznala da je ljubav kojoj se nadala iščezla iz njenog života.

Naime, 25-godišnja Bri Duval, koja je poreklom iz Australije, živela je u Kanadi kada je u avgustu 2020. godine doživela čudnu nesreću i pala sa trospratnice. Ona se tada nalazila u baru na krovu te zgrade i prilikom pada je udarila glavom u pločnik. Imala je nekoliko slomljenih kostiju, povredu mozga i bila je prebačena vazdušnim putem u bolnicu Univerziteta Alberta. Da bi joj spasili život, lekari na intenzivnoj nezi su je priključili na aparate za održavanje života. Doktori nisu bili optimistični, imala je samo 10 odsto šanse da preživi, te je stavljena u indukovanu komu kako bi mogla da se oporavi.

Njeni roditelji su odbili da dozvole lekarima da je skinu sa aparata i u roku od tri nedelje Bri je počela da pokazuje prve znake oporavka. Srećom, posle tri meseca se probudila, ali je patila od amnezije i nije se sećala nikakvih detalja iz svog života. To se odnosilo i na njenog verenika. Nakon dva meseca oporavka i ukupono pet meseci nakon nesreće, Bri je počela je da se priseća svog života pre kome, te je pokušala je da pozove svog verenika, sa kojim je bila 4 godine.

Na njenu veliku žalost, dočekalo je neprijatno izneneđenje, te je vrlo brzo otkrila da je on zaboravio da ona uopšte postoji i nastavio dalje sa svojim životom. Bri je rekla da je, kada je konačno dobila telefon, odmah poželela da ga pozove. Ubrzo je saznala da je, dok je bila u bolnici, nije posetio ni jedan jedini put. U svom videu ona kaže sledeće:

- Otvorila sam telefon i krenula da mu pošaljem poruku kada mi je iskočila poruka od žene koja mi je napisala da je sada sa mojim bivšim partnerom i da mu je pomogla da se iseli. On je počeo da živi sa njom i njenim sinom, a dotična me je zamolila da ga ne kontaktiram više. Nisam se čula sa njim otkako sam završila u bolnici, zaboravio je i da postojim. Tako da nemam ni najblažu ideju zašto se naša veza tako završila.

Bri takođe nije mogla da vidi svoje roditelje koji nisu smeli da napuste Australiju zbog pandemije. Oni su na sve načine pokušavali da dobiju posebnu dozvolu, misleći da će morati da se zauvek oproste od svoje ćerke, ali im je zahtev odbijen. Bri kaže da bi joj samo prisustvo roditelja bilo od ogromne pomoći u procesu oporavka, nakon ovog zastašujućeg iskustva i bliskog susreta sa smrću.

- Bila sam zbunjena, uplašena i bukvalno sam preplakala svaki dan. Definitivno je to bilo nešto što više nikada ne želim da proživim i ne želim da budem ponovo odvojena od porodice - dodala je ona, prenosi portal Dejli Mejl.

Bri se u međuvremenu vratila u Australiju da bi bila blizu svojih prijatelja i porodice. Njena priča je privukla veliku pažnju na TikToku, na kojem objavljuje snimke pod nadimkom „HotComaGirl113“. Da ironija bude veća, to isto korisničko ime je koristila glumica Rebel Vilson u komediji „Maturantkinja“.

U tom filmu, Rebel igra tinejdžerku koja sa 17 godina, nakon nesreće tokom treninga navijačica, završi u komi koja je trajala čak 20 godina. Stefani, devojka koju u filmu glumi Rebel Vilson, je takođe poreklom iz Australije, ali živi u SAD-u, a ne u Kanadi.

U drugom videu, Bri sebe poredi sa filmskim likom, ali kaže da je njeno iskustvo bilo mnogo manje glamurozno i da se probudila sa zamršenom kosom, a ne sa savršenom frizurom kao glumica u flimu. Ona je čak i prikazala slike sebe priključene na aparate, sa cevčicama svuda po telu i sa pelenama, koje je morala da nosi.

@hotcomagirl1 I am still recovering. I still have brain fog. I just want to inform people of my coma experience and post coma experience. #tbi #braininjuryawareness #coma #fyp ♬ original sound - HotComaGirl113

Njeni videi su do sada prikupili više od 5,3 miliona pregleda na društvenoj mreži TikTok, a ljudi joj u komentarima ostavljaju poruke pune podrške i divljenja. Bri je na kraju napomenula je da se još oporavlja i da, iako život nekada imitira film, u stvarnosti stvari nisu ni izbliza toliko glamorozne kao u Holivudu. Samim tim, ni ljubav nije kao iz romantičnih komedija.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)