Ispovesti

Najbolji drug mog verenika ME JE OBRUKAO tokom objave trudnoće, pa sam mu rekla da ne dolazi na naše VENČANJE! Sad je moj budući muž LJUT NA MENE!

Svi znamo da je odnos između dva najbolja prijatelja svetinja. Ali šta se dešava kada najbolji prijatelj vašeg partnera sumnja u vas? Saznajte iz ispovesti u našem tekstu.

06.06.2022 14:00

Najbolji drug mog verenika ME JE OBRUKAO tokom objave trudnoće, pa sam mu rekla da ne dolazi na naše VENČANJE! Sad je moj budući muž LJUT NA MENE!
shutterstock.com

Prijateljstva su često jača i dugotrajnija od većine veza. Osećaj solidarnosti i zajedništva koji delimo sa našim dugogodišnjim prijateljima je neraskidiva veza koju čak ne surovost vremena ne može da ugrozi. Ono što se dešava je da veza sa emotivnim partnerom ponekada može da baci naše prijateljske odnose u drugi plan i da na taj način otvori prostor za sukob. Portal Srećna Republika donosi ispovest žene koju je najbolji prijatelj njenog verenika brutalno ponizio i njenu reakciju.

Naime, korisnica društvene mreže Redit pod nadimkom “Throwra90678” je zatražila savet čitalaca vezan neprijatnost koju je nedavno doživela. Ona je svoju priču započela rekavši da je verena za 33-godišnjeg muškarca i da njen partner ima najboljeg druga po imenu Džejson. Njega je opisala kao surovo iskrenu osobu koja nema dlake na jeziku i uvek svima saspe istinu u lice. Kaže još i da Džejson sam ljudima priznaje da ne ume da zadrži stvari za sebe i da mu je jezik često brži od pameti.

Ipak, njen verenik ga ceni, uprkos svim njegovim manama. Upravo ju je iz tog razloga zamoli da ignoriše sve Džejsonove komentare na njen račun, budući da on ima običaj da joj upućuje prozivke zbog toga što se u jednom trenutku u životu bavila prostitucijom. Kada se par verio, Džejson je među prvima dobio pozivnicu za njihovo venčanje, uz obećanje da će se suzdržavati i ponašati uljudno na proslavi.

Nedugo nakon veridbe, par je saznao da očekuje prinovu. Sa namerom da lepe vesti podele sa najbližima, korisnica i njen budući suprug su otišli kod njegovih roditelja, ali ih je Džejson pretekao i već je bio na licu mesta. Nakon večere, Reditorka i njen verenik su ustali sa namerom da objave radosne novosti o trudnoći, nakon čega su svi ustali da im čestitaju, presrećni zbog ovog para i njihove lepe budućnosti. Svi, osim Džejsona, koji je ostao da sedi i koji je korisnicu gledao čudno i zlonamerno.

Videvši to, ona je izbegla da se sa njime pozdravi, nakon čega je Džejson naprasno ustao, zagrlio svog najboljeg druga, pogledao ga i glasno mu rekao sledeće:

- Imam da ti kažem samo 3 reči - uradi test očinstva!

 

 

Korisnica kaže da je bila zgranuta ovakvom reakcijom, kao i svi ostali, koji su na sve moguće načine pokušavali da promene temu kako bi deeskalirali situaciju. Korisnica Redita ipak nije uspela da se suzdrži, pa mu je prišla i zamolila ga da ponovi ono što je rekao. Džejson se našao u neprijatnoj situaciji, te je pokušao da se izmakne, budući da mu se besna Reditorka unela u facu. Pokušavajući da se opravda ponavljao je da se smiri i da je to bila šala, ali iznervirana korisnica nije nameravala da stane i urlala je na njega da ponovo ono što je izrekao.

U to se umešao njen verenik, koji je stao između njih i zamolio je da sedne i da se smiri. Njoj je u tom trenutku “pukao film”, pa je oplela po njemu. Nazvala ga je “bezosećajnim se**njom” i rekla mu da zbog ove njegove aluzije na njeno neverstvo on više nije pozvan na venčanje. Džejson se onda izvikao na nju, rekao joj da je “dramos*rka” i da nije imao nameru da bilo koga povredi, nakon čega se pokupio i u žurbi otišao.

Svekrva i verenik korisnice su bili uz nju, razumeli su njen bes i uznemirenost, ali su joj i rekli da je preterala kada mu je zabranila da dođe na venčanje. Verenik joj je rekao da se Džejson samo našalio i da je ona uzrujala bez razloga. Zatim su otišli kući i korisnica je u kupatilu briznula u plač, ne želeći da je verenik vidi. On i dalje smatrao da je preterala i reagovala isuviše burno, uprkos tome što mu je ona objasnila da joj je Džejsonov komentar uništio srećan trenutak i ponizio je pred svekrom i svekrvom.

Korisnica je onda pitala čitaoce za savet i zatražila njihovo mišljenje, želela je da zna da li je njena reakcija zaista bila prenaglašena. Ona se takođe izvinila drugim korisnicima na nepovezanim rečenicama i eventulnim greškama u pravopisu, budući da je objavu pisala u afektu i pod pritiskom negativnih emocija koje joj donosi samo prisećanje na nemili događaj, piše portal Bored Panda.

Čitaoci su dali sebi oduška u komentarima, koji su se samo nizali. Skoro svi su se složili da devojka nije pogrešila i da je reagovala adekvatno na uvredu koja joj je upućena. Mnogi su rekli da se sa ovakvim stvarima ne šali i da je ovakva Džejsonova reakcija bila krajnje neumesna i neprimerena. Neki su čak i istakli da su svekrva i verenik ti koji su pogrešili, budući da nisu stali u njenu zaštitu. Jedna korisnica je napisala sledeće:

- Da sam na tvom mestu, razmislila bih da li želim da se udam za osobu kao što je tvoj verenik. Ne bih mogla da sklopim brak sa osobom koja konstantno dopušta svom prijatelju da me ponižava i za to ne snosi nikakve posledice. Džejson će nastaviti da te vređa čak i nakon venčanja. Da li si sigurna da želiš to da trpiš do kraja života?

- Nisi pogrešila. Na svakom venčanju postoji deo ceremonije kada se gosti pitaju da li se neko protivi sklapanju braka. Veruj mi, Džejson bi se tada javio za reč! - napisao je drugi čitalac.

- Apsolutno si postupila kako treba. I ja bih uradila isto na tvom mestu. Džejsonov prema tebi nema ni trunke poštovanja i svojim komentarom je prevršio svaku meru. To što je rekao samo po sebi nije na mestu, a činjenica da je to uradio pred tolikim ljudima je neverovatno bezobrazno i u potpunosti opravdava tvoj postupak. Zato ni ne mogu da te krivim što ga ne želiš na svom venčanju - zaključila je treća korisnica.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)