Ispovesti

TRUDNICI REKLI DA ĆE DA ŽIVI JOŠ 3 GODINE: Nedavno proslavila ćerkin 7. rođendan

Kako je to kada radost rođenja deteta poremeti vest da se pojavio rak, na svojoj koži je najbolje osetila ova žena. Prognoze lekara su bile najgore, ali ona ih je sve razuverila!

29.05.2022 21:00

TRUDNICI REKLI DA ĆE DA ŽIVI JOŠ 3 GODINE: Nedavno proslavila ćerkin 7. rođendan
instagram-cancerfightingpantsareon

Trudnoća je blagodet koju mnoge žene priželjkuju.

Roisin Pelan je Engleskinja koja je uveliko očekivala rođenje svoje ćerke kada se dogodilo nešto što će zauvek promeniti njenu sreću.

Ona je u 34. nedelji trudnoće na dojci napipala kvržicu veličine masline i iz predostrožnosti otišla da vidi o čemu se radi.

Lekari nisu imali dobre vesti za ovu mladu mamu.

Roisin je tako 2014. godine u poslednjim nedeljama trudnoće saznala da ima rak dojke.

Ona je u dogovoru sa svojim verenikom, Majklom, odlučila da njihovu ćerku rodi ranije kako bi potom otišla na masektomiju.

Ćerki su dali ime Ajvi, a Roisin i Majkl proslavili su njeno rođenje uz pregršt fotografija.

Usledila je 6-mesečna hemoterapija posle koje su došle dobre vesti da Roisin više nema rak!

Januara 2015. godine ona i Majkl su već podneli zahtev za usvajanje deteta pošto su se plašili da bi druga trudnoća mogla da utiče na to da joj se zbog hormona rak vrati.

Tri godine kasnije usvajanje im je odobreno. Međutim, baš kao što prošli put nije mogla u blagostanju da rodi svoju ćerku, Roslin ni sada nije mogla da uživa u dolasku njihovog usvojenog sina u dom.

Ona je ponovo napipala kvržicu i na drugoj dojci 3 godine posle prve.

- Svega par dana pre nego što sam želela da proslavim 3 godine od kada sam saznala da imam rak i izlečila ga, ponovo sam napipala identičnu kvržicu i "stomak mi se odsekao" - rekla je Roison, a preneo Daily Mail.

Ova mama je bez mnogo nade da greši i ovaj put otišla po rezultate.

- Rak se vratio, proširio se mnogo više nego prošli put iako nije još zahvatio i druge organe. Lekari su mi saopštili da ću u najboljem sličaju imati 3 godine života. Nisam mogla ni da pogledam Ajvi - priseća se Pelanova.

Ona dalje objašnjava kako je izašla iz bolnice bez imalo nade da će preživeti naredne 3 godine.

- Za svaki slučaj smo zatražili mišljenje još nekih lekara koji su rešili da ponovo probaju intenzivnu hemoterapiju i radioterapiju. Ispostavilo se da su prognoze loše, ali ne i najgore - objašnjava ova hrabra žena.

Ona je sa verenikom početkom 2019. godine uspela da usvoji 9-omesečnog dečaka koji je postao najbolji prijatelj njihove ćerke.

- Moja Ajvi ima 7 godina, ona i moj sin od najranijeg detinjstva pamte moje hemoterapije i borbu sa rakom. Ajvi zna sve oko mojih skenera i zračenja, a dete od 7 godina ne bi trebalo to da zna. Svesna sam da ću se dok budem živa boriti sa ovom opakom bolešću, ali ne odustajem i zahvalna sam na moja dva anđela. Poslednjih 7 godina bile su najbolje i najgore godine mog života - rekla je Pelanova.

Ljubav verenika Majkla, njihovo dvoje dece, njenih roditelja i prijatelja izgleda da je za sad bila dovoljna ovoj hrabroj ženi da preživi najgore.

Lekari su joj "dali" svega 3 godine života, a ona već 8.-u godinu gleda odrastavnje svoje ćerke, a sada i sina.

Na njenom Instagram nalogu je trenutno možemo videti ne samo srećnu i zadovoljnu već i sa kosom.

Da trenutno prolazi kroz dobru fazu za koju se svi nadaju da će potrajati dokaz je i snimak od pre svega 2 dana.

- Moj Majkl me je odveo na vikend iznenađenja samo za nas dvoje, obožavam iznenađenja! - napisala je Roisin.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

kiki

28.11.2022 12:57

sigurno je pila melem iz tumana.