Ispovesti

DELIMO SVE, PA I VERENIKA, I U ISTO VREME ĆEMO OSTATI TRUDNE! Skoro identične bliznakinje ponovo u žiži interesovanja zbog najnovijih izjava!

Ani i Lusi koje su prošle godine prvi put dospele u žižu svetske javnosti zbog svog neobičnog ljubavnog života, sada su otkrile nove detalje o svom životu.

06.05.2022 13:00

DELIMO SVE, PA I VERENIKA, I U ISTO VREME ĆEMO OSTATI TRUDNE! Skoro identične bliznakinje ponovo u žiži interesovanja zbog najnovijih izjava!
Prntscrn/YouTube

Australijske bliznakinje Ani i Lusi (36) po mišljenju mnogih su jednojajčane sestre koje najviše liče jedna drugoj, te je čak i njihovim članovima porodica teško da ih razlikuju. 

Ali osim što su fizički iste, njih dve uživaju i u istim stvarima, pa tako imaju i identičan ukus za muškarce. Pre nekoliko meseci je svet obišla njihova priča da su u vezi s čovekom njihovog života, i to jednim, a sada su imale da saopšte nove vesti - i dalje su sa njim u vezi i planiraju da mu rode decu.

Da stvar bude neverovatnije, neobične sestre atraktivnog izgleda planiraju da to ispune istog dana, ako je to uopšte moguće isplanirati.       

Ani i Lusi su rođene kao identične bliznakinje i čitavog života se oblače i šminkaju na isti način.

Tako i ne čudi da su se pre 11 godina zaljubile u istog muškarca - Bena Barnija. Tada su imale 25 godina, a Benu je imponovalo da ima identične devojke.

Sestre sve dele sa njim, što uključuje i seksualne odnose utroje i spavanje u istom krevetu.

Prntscrn/YouTube

Ben Barni, verenik neobičnih bliznakinja

Pošto su pre nepunih godinu dana napunile 35 godina, poželele su i da se ostvare u ulozi majke, ali jedino pod uslovom ukoliko bi obe bile trudne sa Benom i to u isto vreme.

- Imamo 35 godina i želimo decu. Svaki put kada pomislim da bi Ana moga da bude trudna, a ja ne, kao da imam srčani udar. Radije bismo da obe budemo trudne, nego jedna - ispričala je Lusi.

Ben ih je i pre 11 meseci zaprosio, pri čemu su obe dobile po prsten iz 3 dela koji simboliše njih troje.

Prntscrn/YouTube

Verenički prsten iz 3 dela

On kaže da ih podjednako voli i čim to bude moguće, sklopiće brak.

- Budući da pokušavaju da zatrudne u isto vreme Ana i Lusi svakodnevno mere temperaturu, pa čim primete da im je ona minimalno porasla, smatraju da je to znak ovulacije. Tada vode ljubav sa Benom, podrazumeva se, u isto vreme - prenosi britanski Sun. 

TLC televizija je o dve neobične sestre snimila rijaliti, tako da su svi videli trenutak kada su devojke pomislile da imaju ovulaciju, pa su odmah pozvale Bena da imaju seks. Na snimku se vide fotografi i snimatelji koji su morali tada da izađu iz sobe u trku.

Evo trika za sigurnije začeće

Po završetku odnosa, njih dve su pola sata držale noge podignute uvis, kako bi maksimalno povećale šanse za začećem, iako to tog trena nije rezultiralo trudnoćom, što je kasniji test i potvrdio.

Bliznakinje od papuča preko veša do bademantla i svečanih haljina nose uvek sve u istoj boji, modelu i veličini i najverovatnije ih jedino roditelji i naravno Ben razlikuju.

- Jedva čekam da ostanem trudna, ali to nikako ne bih želela da se desi a da i Lusi ne zatrudni u isto vreme - ističe ovoga puta i Ana, dok Lusi potvrđuje.

Ovaj trio najčešće pored emisija deli svoju privatnost i na društvenim mrežama, pa su često u žiži interesovanja.

Zato su konstantno na meti osude od strane ljudi koji ih, po njihovom mišljenju ne razumeju, a na čije komentare ne haju ni 2%.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)