Ispovesti

STEVO ŽENI IDENTIČNE TROJKE I TVRDI DA IH SVE ZADOVOLJAVA PODJEDNAKO: Nikad nisam varao, ali ne mogu ni da volim samo jednu! (FOTO)

Priča mladića iz Kenije obišla je svet, a evo šta je rekao kada su ga upitali na koji način se slaže sa izabranicama.

27.04.2022 12:30

STEVO ŽENI IDENTIČNE TROJKE I TVRDI DA IH SVE ZADOVOLJAVA PODJEDNAKO: Nikad nisam varao, ali ne mogu ni da volim samo jednu! (FOTO)
Prntscrn/YouTube

Stevo iz Kenije je mladić koji je postao poznat ne samo u svojoj zemlji, već mnogo šire, i to zbog svog ljubavnog života.

On smatra da je rođen da voli više žena odjednom, međutim, veliki problem u životu mu je predstavljala činjenica da nikako nije mogao da nađe partnerku koja bi prihvatila taj njegov "dar s neba". 

Međutim, sve se promenilo kada je jednog sudbonosnog dana upoznao Kejt, a ubrzo i njene dve sestre, koje su pristale, ne samo da uđu u vezu sa njim, već i da zasnuju porodicu.   

Prntscrn/YouTube

Stevo tvrdi da voli sve tri sestre podjednako 

- Iskren sam i ne lažem. Nikada nisam prevario devojku. Međutim, svaki put  kada sam bivšima predlagao da u vezu dodamo treću osobu, one bi odustajale od nas i ostavljale me. A ja sam rođen da volim više žena odjednom - ispričao je Stevo, kome se na kraju ipak, kako je i sam priznao, posrećilo.

On je prvo upoznao Kejt sa kojom je ušao u vezu pre svega 2 meseca, a potom ga je ona upoznala sa svojim rođenim sestrama, Meri i Iv. One nisu samo sestre, već su i identične trojke.

Budući da Kejt nije imala ništa protiv, Stevo je ušao u vezu i sa njenim sestrama, a sada planira i da ih sve 3 oženi.

Prntscrn/YouTube

Stevo je zbog svog ljubavnog života postao svetska atrakcija, pa skoro svakodnevno daje intervjue 

Svet je zanimalo i kako momak sitnije građe iz Kenije može da izađe na kraj sa ne jednom, već čak sa 3 žene, ali on i na to ima odgovor.

- Ne znam zašto ljudi misle da je to teško. Imamo sistem rotacije. Ponedeljkom sam sa jednom sestrom, utorkom sa drugom, a sredom sa trećom. Vikende provodimo zajedno. Učimo malo jedni od drugih i uživamo u životu - objasnio je Stevo.

Četverac je veoma brzo postao slavan van granica svoje zemlje, tako da se može videti kako je gostovao po raznim emisijama. 

Prema rečima glave porodice, Stevo misli da ih je sasvim dovoljno i ne planira da traži četvrtu devojku.

- Velikodušna sam osoba, zato mi valjda sve dolazi na veliko - zaključuje ovaj mladić, koga su prozvali "Veliki čovek Stevo".

Njegove buduće neveste ne vide ništa loše u njihovom postupku, pogotovo jer je od 2014. u Keniji na snazi zakon koji dopušta da muškarac ima više žena.

- Savršeno se udopunjujemo, a što se tiče zadovoljavanja svakakvih potreba, samo da kažem, ja ljubim, ali ne pričam mnogo, tako da očekujte iznenađenja - misteriozan je bio Stevo.

Kejt, Meri i Iv jesu tolerantne, ali ipak smatraju da ih je dosta, bar za sada.

- Mi smo srećna porodica i nema potrebe da dovodimo nekog novog u vezu - odgovaraju trojke, a prenosi "Daily Star".

BONUS VIDEO:

Komentari (0)