Ispovesti

RADIM OD KUĆE DA BIH MOGLA DA VARAM DEČKA: Devojka ima veće apetite od svog partnera i evo kako se snašla!

Britanka koja ima znatno jači libido nego je njen dugogodišnji partner odlučila je da se upusti u niz afera sa oženjenim muškarcima dok se pretvara da radi od kuće, kako bi zadovoljila svoje intimne potrebe.

25.05.2022 13:00

RADIM OD KUĆE DA BIH MOGLA DA VARAM DEČKA: Devojka ima veće apetite od svog partnera i evo kako se snašla!
shutterstock.com

Sofi (32) iz ​​Brajtona ima mnogo veći seksualni nagon od svoje jače polovine Roba, koji je menadžer u teretani. Pošto on mora da bude na poslu svaki dan, njoj i nije tako teško da švrlja, a da on to ne sazna.

Portal Srećna Republika otkriva zašto ova Britanka uživa u neverstvu i kako upoznaje svoje ljubavnike.

Naime, da bi objasnila svoje motive, ova devojka je sledećim rečima započela svoju turbulentnu priču:

- Kad mačke nema, miševi kolo vode! Volim Roba svim srcem, ali naš seksualni život i nije baš nešto uzbudljiv, jer je meni seks potreban mnogo više nego njemu. Mislila sam da će se to promeniti sa početkom pandemije, kada smo oboje bili kod kuće, ali je činjenica da nismo dobar par tada postala još izraženija.

shutterstock.com

Sofi je svoje ljubavnike nalazila putem sajta za afere

Sofi je nastavila da radi od kuće kada su mere ukinute, dok se Rob vratio na svoj posao sa punim radnim vremenom. Tada je i počela da ga vara, nakon što joj je prijateljica predložila da se pridruži jednom od vodećih britanskih sajtova za afere, na kome bi pronalazila svoje ljubavnike.

- Osećala sam da to želim, pa sam se prijavila. Moja prva afera je bila sa menadžerom restorana koji je želeo odnose više od svoje žene. Odmah smo se dogovorili i umesto da odemo na prvi sastanak u bar, on je samo došao kod mene i spavali smo zajedno - dodala je Sofi.

Seks tokom dana je za Sofi bio jako uzbudljiv, posebno zato što je tada trebalo da radi. Uplovila je u svoju drugu aferu nedugo zatim, i to sa finansijskim savetnikom.

- Radio je od kuće, kao i ja, dok je njegova žena zbog posla svakodnevno morala da putuje od Brajtona do Londona. Provodio je silne sate sam kod kuće i tražio je način da se zabavi - rekla je Sofi.

Ovaj pohotni par bi se često sastajao ponedeljkom radi seksa, kako mi mogli lakše da prežive radnu nedelju pred njima. Sofina treća afera je usledila ubrzo, i to sa građevinskim radnikom. Ona se nada da će naći još oženjenih muškaraca koji će uspeti da je zadovolje u krevetu.

Njeno ponašanje samo dokazuje rezultate skorašnjeg istraživanja, koje je pokazalo da većina žena mašta o seksu dok se pretvaraju da su na poslu. Što se tiče muškaraca, oni bi više voleli da razmenjuju seksi slike ili video snimke sa prijateljima dok su u vezi, piše portal Dejli Star

Džesika Leoni, stručnjak za seks i veze, rekla je da je krivica jedan od najjačih afrodizijaka.

- Seks je mnogo zabavniji kada vam je to što radite zabranjeno ili mora da ostane tajna. Rad od kuće je učinio čuda za seksualne živote svih nas. Stoga, i nije baš nešto iznenađujuće to što se varanje nalazi na listi fantazija, i kod žena i kod muškaraca. Oba pola osećaju požudu prema kolegama ili strancima ili imaju želju da se ponovo nađu u krevetu sa bivšim partnerom - objašnjava stručnjak.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)