Ispovesti

MOJA DEVOJKA JE NEZASITA, HOĆE ODNOSE PO CEO DAN! Dogodilo mi se nešto što nisam mogao ni da sanjam!

Šta biva kada san svakog muškarca postane njegova najgora noćna mora? Upravo to je doživeo jedan mladić iz Britanije, a ovo je njegova priča.

30.04.2022 16:00

MOJA DEVOJKA JE NEZASITA, HOĆE ODNOSE PO CEO DAN! Dogodilo mi se nešto što nisam mogao ni da sanjam!
shutterstock.com

Postoji izreka koja glasi “Pazi šta želiš, možda ti se i ostvari”. I dok bi većina muškaraca sigurno sanjala o ženi koja je uvek raspoložena za igrarije u krevetu, veliki broj njih verovatno nikad neće osetiti da ih partnerka baš pritiska na intimne odnose. Ipak, nisu svi te sreće. Portal Srećna Republika vam donosi intimnu ispovest muškarca kome je seksa preko glave.

Prvi sastanak iz snova

Naime, jedan Britanac potražio je pomoć Drage Savete jer ima specifičan problem sa svojom partnerkom. Počeo je priču tako što je objasnio da ima 32 godine, a njegova devojka 28 i da su zajedno već devet meseci.

Spojila ih je aplikacija za onlajn upoznavanje i nakon nedelju dana dopisivanja ugovorili su prvi sastanak. Kako  kaže, bilo im je neverovatno i nisu skidali osmehe sa lica. Čak su i otkrili da imaju mnogo toga zajedničkog.

Nakon toga je napomenuo da obično ne spava s devojkama na prvom sastanku jer ne želi da steknu pogrešan utisak i pomisle da želi samo neobaveznu vevzu. Ipak, kada ga je pozala kod sebe u stan, mladić je priznao da nije mogao da odoli. Istakao je da se bukvalno bacila na njekga dok su prolazili roz ulazna vrata njenog stana. Evo kako je on opisao njihovu prvu zajedničku noć.

- Na kraju smo imali, ruku na srce, najbolji seks u životu. Ona je veoma samouverena žena i nije se plašila da mi kaže šta želi. Imali smo odnose triput te noći. Obično mi treba nekoliko sati pauze između, ali pretpostavljam da zbog jakog uzbuđenja koje sam osetio nisam imao poteškoća da vodim ljubav više puta u cugu tokom te noći - otkrio je on. 

Onda je sve krenulo nizbrdo 

On smatra da je upravo tu i nastao problem među njima. Naime, tvrdi da je te večeri postavio sebi visoke standarde i da upravo zbog toga ona ima velika očekivanja, koja on, pak, ne može uvek da zadovolji. Zbog toga je ona stalno razočarana. Momak je napomenuo da njegova partnerka očigledno ima neverovatno jak seksualni nagon i želi da imaju odnose svakog dana i to dva ili čak i triput dnevno.

shutterstock.com

Muškarac ponekad, verovali ili ne, može i da beži od seksualnog odnosa sa ženom

Kaže da je ponekad i raspoložen za tako česte odnose, ali dešava se da nekada i nije i zbog toga ona postaje neraspoložena i ljuta. Optužuje ga da je vara ili da je više ne smatra privlačnom. Ukoliko pokuša da joj objasni da je prosto umoran, ona mu kaže da “stisne zube” i da prestane da kuka.

Čak ga je i upozorila da je poslednji momak sa kojim je izlazila želeo da imaju seks samo dva ili tri puta nedeljno, pa ga je zbog toga ostavila. On je sada zabrinut za budućnost veze jer i sam smatra da je seks dva ili tri puta nedeljno njegov maksimum. Ovim rečima je objasnio kako se oseća:

- Osećam se pod pritiskom da budem stalno spreman za seks, što dovodi do problema u postizanju ili održavanju erekcije. Vidim da je ona isfrustrirana i plašim se da će me ostaviti zbog nekog drugog - rekao je on.

Ključ je u razgovoru i dogovoru

Draga Saveta portala San je pažljivo razmotrila njegov problem i rekla mu da neusaglašenost u seksualnom nagonu među partnerima čest problem u vezama, pokušavajući time da ga uveri da nije usamljen u celoj situaciji.

Takođe ga je posavetovala da uveri svoju devojku da mu je i dalje privlačna, ali i da joj objasni da je pod pritiskom zbog njene učestale želje za seksom. Objasnila mu je da su problemi sa erekcijom najčešće psihološki i naglasila da će njeni stalni zahtevi za seksom samo pogoršati ovu situaciju i njegove tegobe.

Kao glavno rešenje problema, Draga Saveta mu je predložila da sa devojkom ozbiljno porazgovara o ovome kada su oboje hladne glave, a ne u u spavaćoj sobi. Ono na šta bi oboje trebalo da se fokusiraju jeste pronalaženje kompromisa koji bi osigurao da su oboje zadovoljni i zadovoljeni. Ipak, ako to ne uspe, istakla je da bi im možda odlazak u savetovalište za parove mogao pomoći.  

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)