Ispovesti

ONA NE MOŽE DA IMA ODNOSE, ALI DOŽIVLJAVA VRHUNAC U NEKOLIKO MINUTA! Ispovest ove žene zbunila je i najveće stručnjake!

Dostizanje vrhunca je mnogim ženama teško. Međutim, ovo je svakako još teže ako ne možete da imate intimne odnose a to se zapravo desilo ženi iz ove priče.

12.04.2022 18:00

ONA NE MOŽE DA IMA ODNOSE, ALI DOŽIVLJAVA VRHUNAC U NEKOLIKO MINUTA! Ispovest ove žene zbunila je i najveće stručnjake!
shutterstock.com

Uživanje u krevetu bi trebalo da bude prijatno za oba partnera ali često se desi da samo muškarci uživaju a da žene budu zapostavljene “na pola puta”. Zamislite kako je tek ženi koja ne može da ima odnose! Zbog retkog medicinskog stanja ova dama je samu sebe obučila da spontano doživi orgazam za svega nekoliko minuta a portal Srećna Republika vam predstavlja njeno iskustvo.

Naime, ova 33-godišnja žena je patila od vaginizma, stanja u kojem se mišići u vašoj vagini nehotice grče kad god se pokuša penetracija. Ovo se dešava prilikom tradicionalnog seksa ali i prilikom korišćenja seksualnih igračaka i pomagala. Čak i korišćenje tampona ili poseta ginekologu je za osobe koje pate od ovog poremećaja čista agonija.

Vaginizam može potpuno poremetiti seksualni život žene i uzrokovati da ona izgubi svako poverenje u svoje sposobnosti u spavaćoj sobi. Međutim, ovo stanje ne mora nužno da predstavlja prepreku za osećaj seksualnog zadovoljstva i dostizanje vrhunca. Žena koja se spominje u ovom medicinskom izveštaju je odlučila da želi da doživi orgazam i deset godina je praktikovala tantričku jogu, koja je duhovni, senzualni oblik seksa. Nakon toga, mogla je da postigne orgazam kada god je želela samo uz pomoć svog uma.

ORGAZAM KADA GOD POŽELI

Ova studija, koja je objavljena u stručnom magazinu "Seksualna medicina", takođe navodi da je žena mogla da kontroliše svoj orgazam do deset minuta. Kao deo svog treninga, žena je naučila položaje tela, tehnike disanja, kao i da svesnim pokretima određenih mišića u organizmu "zaključa" energiju u nekim delovima tela kako bi je pravilno kanalisala. Sve to joj je pomoglo da nauči kako da probudi osećaj seksualne energije.

- Radila sam vežbe za karlično dno, vežbe masaže grudi i a vežbala sam i oslobađanje od stida i krivice. Naučila sam da se opustim i prepustim, prihvatila sam sliku o svom telu i prizvala povećanu pažnju u svakodnevni život uopšte - izjavila je ona.

Žena je dodala da seksualno zadovoljstvo nije bio njen početni cilj, ali da je kako je njena obuka napredovala, to postajalo sve očiglednije. Zahvaljujući svom opsežnom treningu, uspela je da doživi orgazam, ali i pobedila svoj vaginizam i bila je u stanju da se gotovo trenutno dovede u kontinuirano orgazmično stanje i da to traje dugo. Istraživači su odlučili da ovo ispitaju, pa su od nje tražili da dovede sebe do 10 i 5 minuta neprekidnog orgazma ali i da čita knjigu deset minuta, kako bi imali referentnu vrednost sa kojom to mogu da uporede.

BEZ DODIRIVANJA JE BOLJE

Istraživači su uspeli da ustanove kada je dostigla orgazam zbog prolaktina. Ovo je hormon koji proizvodi hipofiza u mozgu. Koristi se kao marker jer raste kada neko doživi orgazam. Istraživači su testirali njenu krv pre i posle ovog iskustva i primetili da je njen nivo prolaktina porastao za 25 odsto i to pet minuta nakon što je doživela orgazam bez dodirivanja genitalija, piše američki San

Ovaj nivo je takođe porastao za 48 odsto, 10 minuta nakon što je doživela orgazam bez dodirivanja genitalija. Sa druge strane, čitanje knjiga nije izazvalo promene u njenom nivou prolaktina. Međutim, istraživači su primetili da je žena kada je koristila dodir da postigne orgazam, izgubila osećaj intimnosti. Iako je ovo dalo dozu senzualnosti celom činu, zaključili su da joj to nije pružilo bolji osećaj.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)