Ispovesti

KUM OTEO MLADU NA VENČANJU! Šokantna priča obišla svet, priznao je ljubav, a onda je usledio obrt, ovo su glavni akteri! (FOTO)

Kažu da u životu prvo dođe ljubav pa se onda iz nje sklopi brak. Gde se tu onda uklapa kum koji preotme mladu od mladoženja na dan venčanja?

31.03.2022 10:36

KUM OTEO MLADU NA VENČANJU! Šokantna priča obišla svet, priznao je ljubav, a onda je usledio obrt, ovo su glavni akteri! (FOTO)
Pixabay

Čudni su putevi ljubavi, to svi znamo. Ipak, da li ste znali da nekada udaja za pogrešnog čoveka može da vam posluži kao prečica do onog pravog? Ukoliko niste, ostanite uz tekst portal Srećna Republika, jer vam otkrivamo kako je jedna Amerikanka našla svoju istinsku ljubav.

Ako ste mislili da vam prepričavamo radnju neke sapunice, varate se. Sve ovo je zadesilo Dezire Vajt (32), koja je morala da se razvede od svog muža kako bi se udala za svog dugogodišnjeg prijatelja i kuma na venčanju, Brajanta, nakon što je on priznao beskrajnu ljubav prema njoj dok je na ceremoniji venačanja držao zdravicu svom tadašnjem najboljem prijatelju i njegovoj novopečenoj supruzi.

- Rekao je: „Sećam se prvog trenutka kada sam video Dezire, zavoleo sam je. Zaljubio sam se u nju. Znao sam da mora biti moja. Mislio sam da je ona najlepša osoba koju sam ikada video u svom životu“- ispričala je Dezire iz Ilinoisa, osvrnuvši se na Brajantovu kumovsku zdravicu na njenom venčanju 2010. godine.

- Rekao je: „Ona je najbolja osoba koju sam ikada upoznao. Nikada nisam sreo nikoga poput nje. Tada sam saznao da već ima dečka i mislio sam da moram da pronađem način da je osvojim, ali sam onda upoznao njenog tadašnjeg dečka i postali smo prijatelji” - priseća se ona.

Identitet bivšeg supruga Dezire Vajt je i dalje nepoznat. Ipak, ona i njen bivši partner sedeli su tada jedno pored drugog, u potpunom šoku, dok je Brajant ispovedao svoj ljubav pred njima i u prisustvu 200 svatova.

- Brajant je tada samo rekao: „Volim vas oboje — čestitam.“ Tu se završilo. Svi su se nekako smejali – a onda je sve utihnulo – dodala je ona, napominjući da su joj uši pocrvenele od stida nakon njegovog priznanja. Neprijatna tišina je zavladala salom - seća se Dezire.

Istini za volju, i nju je zbunilo Brajantovo priznanje, pre svega zbog njihovog višegodišnjeg prijateljstva koje je bilo u potpunosti platonske prirode, piše "Njujork post". 

@desiree.white

Full disclosure: I say “um” a lot and detour stories 😅 but I really did my best for you guys. Let me know if theres more I need to explain better lol ♬ original sound - Desiree White

- Brajant i ja smo se upoznali na času u srednjoj školi. Imala sam tada dečka i zbog toga zaista nisam htela da komuniciram sa drugim momcima - ispričala je Vajtova.

Nakon što mu je pokazala sliku svog tadašnjeg dečka, Brajant je odmah shvatio da se radi o momku koji mu je školski drug. Njih troje su ubrzo nakon toga uspostavili čvrstu prijateljsku vezu.

- Brajant i moj bivši muž postali su najbolji prijatelji i, pošto su bili momci, provodili su vreme zajedno. Sve su radili zajedno - rekla je Vajtova, insistirajući na tome da tokom ovog perioda nije gajila nikakva romantična osećanja prema svom sadašnjem suprugu.

- Toliko puta sam Brajantu ugovarala sastanke sa drugim devojkama. Izlazili smo u parovima sa njim i njegovim devojkama i uvek sam govorila ljudima da nikada ne bih mogla da budem u vezi sa osobom kakva je on tada bio. Mnogo je sazreo i porastao. Nisam ga posmatrala iz te perspektive – rekla je Dezire.

Ipak, ona se veoma jasno seća razneženog izraza na Brajantovom licu kada ju je video sređenu u venčanici, jutra kada se udavala za njegovog najboljeg druga.

- Na dan venčanja, ušla sam u dnevnu sobu, baš kada sam završila sa oblačenjem venčanice i friziranjem. Brajant je ušao u kuću mojih roditelja, ukočio se i zurio u mene. Rekla sam mu: „Kako si?“ Rekao mi je da izgledam prelepo. Nikada ranije nisam primetila da me tako gleda - ispričala je.

Uprkos ovoj situaciji, Dezire se tog dana udala. Brajant se, zauzvrat, navodno napio, a zatim joj i javno priznao ljubav. I nije se tu zaustavio. Kasnije tokom večeri, Dezire je zaplesala sa njim dok je njen novopečeni muž igrao sa deverušom. Dok su plesali na podijumu, Brajant joj je rekao:

- Zašto mi nikad nisi pružila šansu? Uvek bih se brinuo o tebi. Pitala sam ga o čemu to priča, a on je rekao: „Ma ništa. Volim tebe, volim i njega.“. Onda je ućutao.

Posle tog sudbonosnog dana, zbunjena Dezire se nadala da je pogrešno protumačila Brajantovu ljubavnu ispovest i pokušala je da je gurne pod tepih i ne misli o njoj.

- Sigurna sam da je to rekao zato što je bio zaista pijan i usamljen. Znala sam da ima devojke sa kojima ne uspeva da održi vezu i da nam je uvek bio neka vrsta “prikolice” - prisetila se Dezire nekih svojih razmišljanja iz tog perioda.

@desiree.white

Full disclosure: I say “um” a lot and detour stories 😅 but I really did my best for you guys. Let me know if theres more I need to explain better lol ♬ original sound - Desiree White

Međutim, za manje od godinu dana, njen brak je počeo da se raspada jer je njen tadašnji muž potpuno promenio način života. U tom trenutku je odnos između Dezire i Brajanta iznenada postao nešto više od prijateljstva.

- Kada smo bivši i ja raskinuli i razveli se, prošla sam kroz depresiju i bila sam zaista povučena. Jednostavno nisam želela da se trudim. Brajant bi me molio da odemo zajedno na ručak ili da se družimo i  gledamo televiziju. Trudio se da bude uz mene - rekla je ona, uz napomenu da joj je Brajant nesebično pružao podršku tokom procesa razvoda.

Tada je, na njeno iznenađenje, priroda njihovog odnosa postala drugačija:

- Brajant i ja smo se samo poljubili jednog dana dok smo provodili vreme zajedno. Desilo se odjednom. Kada me je poljubio, nisam ga zaustavila, a onda sam mu uzvratila. Bila sam u šoku, to je bio tako dobar poljubac. Delovalo mi je tako dobro i prirodno – rekla je Vajtova.

@desiree.white

I left a man for cheating and people are getting hung up that I ended up with the best man ♬ original sound - Desiree White

U roku od odmah, ovi nekadašnji prijatelji su postali ljubavnici. Za godinu dana, ona je zatrudnela i rodila njihovog najstarijeg sina Sojera, koji sada ima 9 godina. Venčali su se 2012. godine.

- Brajant mi je rekao: „Uvek sam želeo da se oženim tobom i to ne zbog bebe, ali hajde da zasnujemo našu porodicu kako treba.” Uvek smo bili prijatelji, ali od kada smo se zavoleli, činilo se kao da nam ništa više ne pada teško, dok god znamo da imamo jedno drugo - razneženo je izjavila Dezire.

Ona i Brajant su sada roditelji četvorice dečaka i sama je priznala da je ostvarila svoj san:

- Uživamo u roditeljstvu. Dvadesetogodišnja Dezire ne bi ni pomislila da može da bude majka četvoro dece. Ne bi ni mogla da zamisli moj sadašnji život - zaključila je ova srećna žena.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)