Ispovesti

ŽENA OTKRILA DA JOJ JE MUŽ SVINGER! Evo šta je sve radio supruzi iza leđa!

Muškarac koji je godina krio od supruge da je svinger potražio je pomoć od Drage Savete, kako bi sačuvao svoj brak i povratio poverenje svoje supruge.

03.04.2022 20:30

ŽENA OTKRILA DA JOJ JE MUŽ SVINGER! Evo šta je sve radio supruzi iza leđa!
shutterstock.com

Znamo da su brakovi i veze sami po sebi komplikovani, a čini se da postaju sve izazovniji što je bračni staž duži i bogatiji. Kada nekoga poznajete toliko dugo naviknete se na njegovo prisustvo u životu, osećaj sigurnosti se pretvori u rutinu, a neretko dođe i do zamora materijala.

Neki partneri tada pribegavaju alternativnim metodama unošenja zabave i uzbuđenja u svoj monotoni život. Portal Srećna Republika vam donosi intimnu ispovest muškarca koji se zbog nedostatka strasti u braku okrenuo svingeraju i zbog toga zažalio.

Priču je počeo tako što je rekao da mu namera nikada nije bila da povredi suprugu, ali da je imao potrebe koje ona nije mogla da ispuni. Zbog toga je pokušao da ih zadovolji iza njenih leđa. Spomenuo je još i da on ima 47 godina, a njegova supruga 45, kao i da su u braku 22 godine.

Prisećajući se početaka njihove veze, neimenovani čovek je napomenuo da mu seksualni život sa suprugom isprva bio sjajan, ali da su se tokom godina odnosi proredili, te da im je intima postala veoma dosadna i nemaštovita.

- Supruga je želela da vodimo ljubav samo jednom nedeljno, i to uvek u istoj pozi. To mi je zasmetalo jer imam mnogo jači seksualni nagon i avanturista sam - ispričao je on. 

Kako bi taj nesklad prevazišao, muškarac je rekao da je supruzi predlagao odlazak na intimne žurke, kao i seks utroje. Međutim, ona je rekla da joj se sama pomisao na to gadi.

- Najteže mi je padalo to što sam godinama pokušavao da potisnem svoje želje jer je volim i sa njom imam troje dece - otkrio je on.  

Ipak, nakon što su im deca odrasla i otišla od kuće, imao je mnogo više slobodnog vremena koje je koristio da izlazi sam. Istovremeno je seksualni nagon njegove žene još više opao, te je ona sasvim izgubila interesovanje za njega. Kada je pokušao da razgovara sa njom o tome, ona se vidno uznemirila, pa je zbog toga pomislio da je možda bolje da joj ništa ni ne govori.  

- Na internetu sam pronašao druge žene koje su, kao i ja, htele usputni i neobavezni seks. Mnoge od njih su bile čak i udate. Mislio sam da ću moći da švrljam sa strane, a da moja supruga to ne sazna, ali sam na kraju ispao budala. Ubeđivao sam sebe da sam u otvorenoj vezi. Naravno, kao što to uvek i biva, supruga je sve to saznala - naveo je on i ispričao detalje kako se to doogodilo.  

- Jedna od žena sa kojom sam se povremeno viđao malo se uželela naših susreta i pozvala me je dok mi je supruga bila kod kuće. Normalno, postala je sumnjičava i sve sa joj priznao. Bila je skrhana i osećala se iznevereno i izdano, iako sam je uveravao da su svi ti odnosi bili čisto fizički. Na kraju mi je rekla da misli da može da mi oprosti i pređe preko svega ukoliko prestanem da spavam s drugim ženama. Rekla je da je voljna da radi na tome i da misli da bi trebalo da se potrudimo kako bismo sačuvali brak - rekao je svinger. 

Ipak, iako je to rekla, autor ispovesti smatra da se ona baš i ne ponaša u skladu sa onim što govori, budući da ga stalno pita za detalje, što je uvek samo još više uznemiri i učini da se oseća odbačeno i nevoljeno.

Kada je pažljivo razmotrila problematiku čitaoca, Draga Saveta sa britanskog portala San mu je rekla da je on samog sebe ubedio kako ne radi ništa loše, ali da iz perspektive njegove supruge stvari ipak deluju znatno drugačije. U njenim očima, on je preljubnik. Draga Saveta mu je zato rekla da bi trebalo da prestane da se viđa sa drugim partnerkama ako zaista voli svoju ženu jer će joj na taj način pokazati koliko mu znači.

Ipak, naglasila je da to nije dovoljno i da samo po sebi neće rešiti dublji problem koji očigledno postoji u njihovom odnosu, a za koji su oboje odgovorni. Upravo zbog toga ih je posavetovala da reše problem koji imaju sa intimnim odnosima. U suprotnom, on će ponovo doći u iskušenje da prevari svoju suprugu.

pexels.com

Par na terapiji

Na kraju je ipak naglasila da bi trebalo da bi partneri trebalo da budu iskreni i realni u čitavoj situaciji. Stoga bi, ako smatraju da ne mogu da uspostave neku vrstu uzajamnog dogovora koji bi izbalansirao njihov seksualni život i popravio njihov odnos, možda trebalo da razmotre prekid braka pre nego što je on opet prevari i povredi.

BONUS VIDEO:

 


 

 

 

Komentari (0)