Ispovesti

SPAVAM SA ŽENINOM SESTROM! Zastrašujuća ispovest šokirala svet, on ima i svoje razloge

Jedan čovek je u svojoj ispovesti obelodanio kako je njegov seskualni život sa svojom partnerkom zatajio i da se on okrenuo druženju sa njenom sestrom.

08.04.2022 18:00

SPAVAM SA ŽENINOM SESTROM! Zastrašujuća ispovest šokirala svet, on ima i svoje razloge
shutterstock.com

Jedan čovek je šokirao svet priznanjem da više ne spava sa svojom ženom i da ju je zamenio sa njenom sestrom.  Čovek je u svojoj ispovesti za savet u rubrici "Draga Didr" istakao kako već godinama njegova žena zbog okupiranosti karijerom i stresom ne obraća pažnju na njega i zapostavlja njihov intimni život.

Kaže da je ona uvek preumorna za bliskost iako je na sve načine pokušao da joj pomogne u kući i rastereti je prevelikih kućnih obaveza. Nije pomoglo. Čak je organizovao i jedan spa vikend za njih dvoje, čini se da ni time nije bila odušvljena.

Tako da je rešio da uzme stvar u voje ruke. Iskoristio je priliku jednom kada je došla njegova svastika kod njih, dok je žena bila na poslu. U razgovoru su shvatili da su oboje nesrećni u braku i počeli su da se dopisuju i razmenjuju koketne poruke. Tako su se i zbližili. Čovek tvrdi da on nije zaljubljen niti planira da ostavi ženu, već da to radi za njihov brak da ga spasi. Kaže da voli svoju ženu, ali da je ona kriva za celu situaciju.

shutterstock.com

Vara ženu da bi spasio brak?!

Zatraživši savet od Didr verovatno nije očekivao odgovor koji je dobio. Ona mu je rekla da apsolutno ne podržava to što on radi, ali ga neće osuđivati.

Iz cele ove situacije će svi izaći povređeni kad se bude saznalo, tako da, savetovala ga je, bolje da prekine aferu i poradi na poboljšanju svog bračnog odnosa.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)