Horoskop

KAKVA BI VEZA TREBALO DA VAM BUDE NA OSNOVU ZNAKA ZODIJAKA? Šta Rakovi priželjkuju, a čemu Vodolije teže?

Svako želi uspešnu vezu ispunjenu ljubavlju, strašću i pažnjom. Ipak, da li baš svaki horoskopski znak želi iste stvari u romantičnom odnosu? Saznajte u našem tekstu!

19.04.2022 13:30

KAKVA BI VEZA TREBALO DA VAM BUDE NA OSNOVU ZNAKA ZODIJAKA? Šta Rakovi priželjkuju, a čemu Vodolije teže?
shutterstock.com

Veze igraju značajnu ulogu u vašem životu i potrebno je mnogo truda i rada da bi one uspele. Romantične komedije o parovima koji se zbližavaju na najlepši način prevazišle su naša očekivanja, zbog čega i žudimo za savršenom vezom.

Neki vole nezavisnost u vezi bez ograničenja, dok drugi vole romantičan i razigran odnos!

Svaki horoskopski znak ima svoju idealnu viziju veze. Astrologija vam svakako može pomoći da shvatite šta to želite od veze.

Stoga portal Srećna Republika otkriva kakva bi vaša idealna veza trebalo da bude, prema vašem zodijačkom znaku.

Ovan

shutterstock.com

Ovan

Vaš vatreni znak je impulsivna, strastvena i odlučna duša. Idealna veza za vas bi bila partnerstvo sa nekim ko svom životu pristupa sa istom takvom strašću. Potreban vam je neko ko može da razume vaš pristup životu i da vam se pridruži u zabavi. Iskrenost i otvorenost su obavezni za vas.

Bik

shutterstock.com

Bik

Bik se povezuje sa svim svetskim zadovoljstvima, naime bogatstvom, lepotom i novcem. Volite luksuz i posesivni ste prema svojim voljenima i svojim stvarima. Idealan partner za vas bi bio neko ko voli sigurnost, luksuz i ozbiljnu vezu. Potreban vam je neko na koga možete da se oslonite u teškim vremenima.

Blizanci

shutterstock.com

Blizanci

Vi ste pravi društveni leptir, koji sve doživljava krajnje opušteno i sa puno entuzijazma. Potreban vam je neko ko može da izazove vaše interesovanje i vodi zabavan razgovor. Veza u kojoj možete biti impulsivni i imati slobodu da radite šta god želite je idealna za vas. Vaš partner bi trebalo da prihvati činjenicu da ne može da bude u centru vaše pažnje non-stop.

Rak

shutterstock.com

Rak

Vi ste beznadežan romantik. Veza puna ljubavi podstaknuta pažnjom, sigurnošću i udobnošću je ono što vam daje moć. Dajete sav svoj autoritet svom partneru u vezi, tako da vam je potreban neko ko može da se brine o vama i da vam da moć da osećate ili radite kako želite.

Lav

shutterstock.com

Lav

Vi ste najmoćniji i najhrabriji horoskopski znak u celoj grupi. Koliko god volite da budete u centru pažnje, potrebno vam je vreme nasamo. Partner koji podržava vašu ljubav prema pažnji, ali vam takođe pomaže da se oslobodite stresa kada ste sami, savršen je za vas. Potreban vam je neko ko se neće libiti da vas izvede na zabavne sastanke i da sa vama vodi zabavan, smislen i iskren razgovor.

Devica

shutterstock.com

Devica

Potreban vam je neko tako odan kao što ste vi, ko može da se nosi sa vašim radoznalim umom i pitanjima koja slede. Idealna veza za vas bi bila ona u kojoj vas vaš partner voli bezuslovno takve kakvi jeste, jer ste skloni da budete prilično kritični prema sebi.

Vaga

shutterstock.com

Vaga

Potrebna vam je romansa koja će vas oboriti s nogu. Vaša opuštena priroda ponekad može stvoriti problem jer neko može pomisliti da flertujete sa njima. Partner koji razume da ste, bez obzira na vašu koketnu prirodu, vi ipak odani. Idealna veza za vas bi bila ona u kojoj oboje poštujete jedno drugo i pružate međusobnu podršku u teškim trenucima.

Škorpija

shutterstock.com

Škorpija

Intimnost vas ne plaši, to je nešto za čim žudite. Potreban vam je ljubavnik koji je odan, nezavisan, pun ljubavi i razumevanja. Ozbiljna veza je ono čemu težite i potreban vam je neko ko vas neće uzeti zdravo za gotovo.

Strelac

shutterstock.com

Strelac

Veoma ste nezavisni i pošteni, potreban vam je neko ko razume vašu ljubav prema slobodi i slaže se sa činjenicom da možda neće trebati svaki put da vas spase. Veza u kojoj i vi i vaš partner možete imati svoj prostor je prava za vas.

Jarac

shutterstock.com

Jarac

Ne ulazite brzo u vezu. Vreme i izgradnja veze su vam od najveće važnosti pre nego što se upustite u bilo kakvu ozbiljnu vezu. Idealna veza je ona u kojoj oboje verujete da su lojalnost, pouzdanost i odlučnost neophodni.

Vodolija

shutterstock.com

Vodolija

Logika i analiza vašeg okruženja vam je u krvi. Veza u kojoj možete da izgradite mentalnu vezu sa svojim partnerom, vodite intelektualni razgovor i podelite svoje ideje i uverenja sa njima je savršena za vas. Potreban vam je ljubavnik koji razume vašu individualnost i poštuje vašu suštinu.

Ribe

shutterstock.com

Ribe

Vi ste emotivno biće i potreban vam je neko ko razume te emocije i podržava vas bez obzira na sve. Za vas je neko ko će vas obasipati ljubavlju i kreativno izraziti svoja osećanja, piše portal Times of India. Veza u kojoj možete imati dubok, smislen razgovor je za vas premija na lutriji života!

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)