Horoskop

MOĆ RUŽIČASTOG PUNOG MESECA: Saznajte šta donosi kad stigne u Vagu i kako će uticati na vaš znak!

Magija ružičastog sjaja od 16. aprila donosi velike promene svima, zato se spremite za pravi rolerkoster.

13.04.2022 18:30

MOĆ RUŽIČASTOG PUNOG MESECA: Saznajte šta donosi kad stigne u Vagu i kako će uticati na vaš znak!
shutterstock.com

Pripremite se za prolećnu magiju jer će 16. aprila prvi pun mesec u sezoni procvetati na nebu i obasjati vikend svojom lunarnom snagom. Takođe poznat i kao “ružičasti Mesec”, pun mesec u Vagi u aprilu 2022. godine navešće nas da gledamo na život kroz ružičaste naočare i da verujemo u prirodnu ravnotežu univerzuma. Portal Srećna Republika vam otkriva kako će ovaj pun mesec pred nama uticati na vaš horoskopski znak kako biste se najbolje uskladili sa njegovom energijom.

Ovan

Dragi Ovnovi, vaši odnosi su sada pod ovim lunarnim reflektorom i to će vam pomoći da vidite stvari koje možda nisu očigledne pod različitim kosmičkim osvetljenjem. Prigrlite ova nova saznanja i pronađite načine da iscelite vaše partnerske odnose i uklonite sve smetnje koje su vas sprečavale da se istinski posvetite. Komunikacija, diplomatija i spremnost na kompromis su ključni.

Bik

Jednom kada imate solidan raspored i redovnu rutinu, fokusiranom i vrednom znaku, kakav ste vi dragi Bikovi, može biti lako da se izgubi u ne tako uzbudljivom nizu svakodnevnih obaveza. Ovaj pun mesec od vas traži da se usredsredite na bolju ravnotežu između posla i života i da napravite više vremena za smislene veze. Odvojite vreme za duhovno istraživanje duše i dajte šansu vašim najvećim željama da se ostvare.

Blizanci

Cvetaće vam ruže pod ovim punim mesecom, dragi Blizanci, zato očekujte dosta flertovanja u narednom periodu, koji mogu čak i prerasti u nešto više i radujte se prilivu kreativne inspiracije. Pucate od žudnje za životom i spremni ste da slobodno izrazite svoje strasti, pa otpustite sve teške misli i dozvolite sebi da budete razigrani.

Rak

Vreme je za pauzu, dragi Rakovi. Vaše obaveze vezane za posao mogu da sačekaju do sutra. Vaša duša traži od vas da se povučete u bogatstvo svojih osećanja i pronađete istine u svom srcu. Provedite neko vreme kod kuće daleko od svakodnevnog stresa. Usredsredite se na stvaranje udobnog okruženja za sebe i prostora za emocionalno istraživanje.

Lav

Vaša duša se sada širi na moćne načine,dragi Lavovi, i najbolji način da shvatite ove duhovne nadogradnje je da pričate o njima! Ovaj pun mesec će vas inspirisati da se povežete sa ljudima oko sebe i budete društveniji. Čak i brzi i bezbrižni razgovori mogu vam ponuditi prosvetljujuću perspektivu ili inspirisati nove korisne ideje.

Devica

Živimo u materijalnom svetu, drage Device, i ovaj pun mesec vam predlaže da u njemu uživate do poslednje pare. Oslonite se na ono što vam sada donosi senzualno zadovoljstvo, bez obzira da li to znači da ćete trošiti na fensi noćne izlaske ili počastiti sebe nekom poslasticom. Biti štedljiv je u redu, ali dozvoliti sebi poneki luksuz je božanski.

Vaga

Drage Vage, ko je ta superzvezda koja vam se smeši u ogledalu? Pa to ste Vi! I ovaj pun mesec želi da u potpunosti otelotvorite svoju urođenu moć. Umesto da sav svoj fokus usmerite na svoje odnose, stavite sebe na prvo mesto za promenu i dajte svojoj autentičnosti malo prostora da odradi svoje. Ne brinite o tome šta će vaši partneri ili prijatelji misliti, neka vaše srce bude vaša zvezda vodilja.

Škorpija

Vreme je da nađete unutrašnji mir, drage Škorpije. To znači da sebi posvetite preko potrebno vreme za osamljivanje. Previše stimulacije i stresa iz vašeg svakodnevnog života vas može urušiti, ali to nije ništa što obnavljajuća i isceljujuća noć ne može da izleči. Opustite se uz duhovnu kupku punog meseca ili odradite tihu meditaciju da biste mogli da usredsredite svoj duh i da se povežete sa svojom mističnom stranom.

Strelac

Tok vašeg društvenog života će doći u fokus pod ovim punim mesecom, dragi Strelčevi, i imaćete priliku da izgladite sve problem sa svojim društvom. Iako vas vaši vatreni instinkti ponekada mame da potpirujete dramu, možete iskoristiti svoj talenat u posredovanju među prijateljima i uneti malo harmonije u svoju ekipu.

Jarac

Dragi Jarčevi, da li ste znali da lepa reč i gvozdena vrata otvara? Ukoliko odlučite da budete diplomatični prema osobama od autoriteta i nadređenima, to vam može pomoći da poboljšate svoj ugled i na kraju dobijete ono što želite, piše portal bustle.com. Ublažite svaku želju da zauzmete odbrambeni stav tako što ćete sebe razdrmati saosećanjem. Velika moć leži u ljubaznosti, poštenju i pravednosti. 

Vodolija

Drage Vodolije, neka vaš um bude otvoren za nove perspektive, a vaše srce otvoreno za ostvarenje vaših snova. U poslednje vreme ste bili zauzeti fokusiranjem na sitne detalje svog života, ali ovaj pun mesec osvetljava mnogo grandiozniju verziju onoga što bi moglo da se ostvari. Verujte da vas univerzum čuva i malo bolje pogledajte šta vam je na dohvat ruke.

Ribe

Trenutno vam život verovatno izgleda kao ostvarenje sna, drage Ribe, i taj osećaj ispunjen fantazijom je odličan za podsticanje vaše kreativnosti i započinjanje romanse. Ali zapamtite da neke nevidljive stvari mogu ustalasati vaš život u stvarnom svetu. Važno je da ne dozvolite da obrisi vaših odnosa postanu previše zamagljeni i da postavite neke lične granice tamo gde je to potrebno. Znamo da ste sanjari, ali ipak držite jednu nogu uvek čvrsto na zemlji.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)