Horoskop

HOROSKOPSKI HOROR: Evo kako bi vaš znak Zodijaka završio u filmu strave i užasa, bićete iznenađeni!

Većina nas voli horore, ali ih se u isto vreme i plašimo. Ipak, da li biste želeli da znate kakav kraj sledi vašem horskopskom znaku u ovakvom jednom ostvarenju?

19.03.2022 13:00

HOROSKOPSKI HOROR: Evo kako bi vaš znak Zodijaka završio u filmu strave i užasa, bićete iznenađeni!
shutterstock.com

Neki od nas imaju običaj da gledaju  strašne filmove, iako im baš i ne leže, pa se posle tokom noći prevrću i sanjaju sebe u glavnoj ulozi. Portal Srećna Republika vam otkriva kako bi se vaš zodijački znak proveo u filmu strave i užasa.

Ovan

Ako je ono pravilo „Nikada ne istražuj čudne zvukove u podrumu/šumi/ukletom tavanu” pisano za nekoga, onda su to svakako Ovnovi. Oni su svi bez izuzetka hrabri i avanturistički raspoloženi. To znači da neće igrati na sigurno kada je serijski ubica na slobodi. Slavni Ovnovi će neslavno skončati, dočekaće ih sekira kada sami krenu da njuškaju.

Bik

Bik će stići skoro do kraja, ali iza krivine njihove nezavisnosti čeka ih sigurna smrt. U nekom trenutku će im neko reći šta treba da urade za sopstvenu bezbednost i oni će pomisliti: „Ko si, bre, ti da mi pričaš nešto?“ i odlučiće da rade po svome. U strašnim filmovima, oni koji se drže zajedno na kraju i prežive.

Blizanci

Blizanci će svakako biti među prvima koji će umreti. Njihova naivnost je njihov kamen spoticanja, jer oni vide dobro u svima. Stoga će i pokušati da se sprijatelje sa ubicom dok ih on ubija. U hororima, plemeniti prvi završe igricu. Počivajte u miru, Blizanci.

Rak

Nežni Rak bi mogao da preživi ako udruži sa jednim ili dva jača prijatelja, ali ako su sami – nemaju nikakve šanse. Rakovi su ljubavnici, a ne borci, biće ubijeni dok rade nešto savim otkačeno, kao što je odlazak na ponoćno kupanje ili vođenje ljubavi sa svojom dragom osobom. Pa, barem odlaze na veličanstven način.

Lav

Ruku na srce, za Lava bi se na kraju verovatno moglo ispostaviti da je baš on ubica. Pazite, dovoljno su oni pametni i kreativni da to izvedu, piše portal thoughtcatalog.com. I da se ne lažemo, naravno da bi im prijala i pažnja koju bi stekli svojom izuzetno zloglasnom smrću.

Devica

Devica ne bi preživela horor film. Teško je zamisliti da je Devica toliko nepraktična da se nađe u bilo kom okruženju u kojem bi se odigrao horor film. Device se nikada ne bi izgubile na napuštenom putu ili bile u iskušenju da istraže prostorije zatvorene psihijatrijske ustanove. Pored toga, dovoljno su pametne prilikom kupovine nekretnina, te im se u životu ne bi desilo da pazare kuću koja je izgrađena na nekadašnjem ukletom groblju. Mogu se pojaviti kao neki sporedni lik koji je uveden samo da bi bio ubijen na neki spektakularan način.

Vaga

Vaga bi verovatno preživela horor film. Vage su toliko simpatične da je teško zamisliti da bi mogle da budu nečija meta. Pored toga, dovoljno su pametne i snalažljive, one će brzo shvatiti kako da se izvuku iz nepovoljne i opasne situacije.

Škorpija

Škorpije bi preživele horor film, ali samo zato što su spremne da se bore svim sredstvima kako bi pobedile. Škorpije su oštre, izdržljive i umešne. Boriće se na život i smrt samo kako bi se na kraju filma pojavile od glave do pete u modricama i ogrebotinama ali sa pobedničkim osmehom na licu.

Strelac

Budimo iskreni, svi volimo Strelčeve, ali oni definitivno neće preživeti. Oni će nam pružati onaj preko potrebni komični predah, zbijaće šale kroz ceo film, a zatim će skončati na zastrašujući i urnebesan, ali i pomalo ironičan način. Na primer, tako što će popiti kriglu punu krvi.

Jarac

Jarac ne bi preživeo horor film. Oni su oštroumni i spretni, naravno, ali imaju jedan veliki problem, nisu nikome dopadljivi. Oni su poput dosadnog računovođe koji biva ubijen nakon što je vikao na umiljatu bakicu jer je spora. Svi u publici bi glasno navijali za to.

Vodolija

Vodolijina smrtna presuda leži u njenom osećaju za dobročinstvo. Ona je tip osobe koja bi pokupila stopera ili stala da pomogne nekome ko je pao i tako bi i bila ubijena. Mantra “U se i u svoje kljuse” koja vam je potrebna da preživite horor film se nikada ne bi dopala Vodoliji.

Ribe

Ribe bi preživele horor film. Ispostavilo bi se da su one onaj tihi genije na kojeg niko zapravo ni ne obraća pažnju skoro do samog kraja. Ribe su kreativne i potcenjene. Za razliku od drugih, smislile bi načine da pobegnu ili da se sakriju. Takođe, mogu i da ucmekaju nekoga, ako je potrebno.

 

Komentari (0)