Horoskop

SLEDI NAM PUN MESEC U DEVICI: Evo na koga će najjače uticati do kraja marta!

Pred nama je period isceljenja i popravljanja zategnutih odnosa a pod uticajem Device svi ćemo osetiti potrebu da sredimo stvari u svom okruženju, te je za mnoge znakove ovo idealno vreme za veliko prolećno čišćenje!

17.03.2022 23:00

SLEDI NAM PUN MESEC U DEVICI: Evo na koga će najjače uticati do kraja marta!
shutterstock.com

U petak, 18. marta, u 8:15 nas očekuje pun Mesec u Devici. Devica je znak kojim vlada Merkur i spada u pametne, elokventne i analitičke znakove. Portal Srećna Republika vam otkriva kako će se ovo reflektovati na znake Zodijaka kao i kome će predstojeći period biti produktivan a kome komplikovan.

Kao što znate, Devica voli da preispituje, analizira, da ide do najsitnijih detalja, a ako uoči nesavršenstvo odmah se baca na trening i usavršavanje. Stoga je ovaj pun Mesec odličan da unapredimo ili poboljšamo sebe u nekoj veštini, da dovedemo sebe i svoje potencijale do punog sjaja i izvučemo maksimum iz sebe.

pexels.com

Pun mesec nad gradom

Devica je takođe znak lečenja i isceljenja, pa zbog toga možemo da radimo na ozdravljenju ili oporavku od neke bolesti, od nekog toksičnog odnosa ili lošeg obrasca ponašanja i osobine. Ona je i znak pročišćenja, devičanske čistoće pa bi valjalo fizički i energetski pospremiti i pročistiti svoj životni prostor.

Ovi dani su idealni za čišćenje stana, ne trebaju vam nikakve komplikovane metode, dovoljno je upaliti mirisni štapić ili eterično ulje sa namerom da se eliminišu ustajale i negativne energije. Kada osetimo da smo mi i prostor u kojem boravimo čisti, proces isceljenja može da počne, piše portal atma.hr

pexels.com

Crveni mesec

Takođe, ovo je vreme da pronađemo ili da počnemo sa korišćenjem nekog preparata koji će nam pomoći u ozdravljenju. Na primer, ukoliko želite da iscelite svoje emocije, preporučuje se uzimanje ruže ili bosiljka, ako želite da oporavite svoje poslovne sposobnosti uzimajte lovor, a kedar je dobar za novac. U suprotnom, možete uzeti neki suplement namenjen isceljenju obolelog dela tela.

Devica je i znak životinja, naročito kućnih ljubimaca pa se ovaj pun Mesec na duhovnom planu može iskoristiti kako bismo se povezali sa životinjama, posebno sa svojim životinjskim vodičem, svojom životinjom moći i životinjskim totemom. Razlika između životinjskog vodiča i životinje moći i totema je što životinjski vodič bira nas nas, a životinjski totem biramo mi sami.

pexels.com

Devojka gleda u karte

Životinjski vodič je neka životinja koja nam se sama ukaže u stvarnom svetu, u viziji ili u izvlačenju karata. Ona ima određenu simboliku i značenje sa kojim se mi onda povezujemo. Na primer, ako nam se ukaže labud, on označava sreću u ljubavi, vrana označava mudrost i učenje, mačka spretnost, samostalnost i samodovoljnost, a pas vernost i prijateljstvo.

Totemsku životinju možemo izabrati sami kako bismo dobili neke njene osobine i snagu, na primer, hrabrost od lava, mudrost od sove, vidovitost od sokola ili orla. Takođe, ovo je idealno vreme za “iniciranje” kućnog ljubimca u familijara. To je poseban odnos čoveka i životinje gde se stvara zajednička i čvrsta veza, kako bi zajednički delovali u isceljenju.

pexels.com

Pun mesec nad planinom

Kada je pun Mesec, tada su Sunce i Mesec uvek u suprotnim znakovima, u ovom slučaju Sunce je u Ribama, a Mesec u Devici. Ribe su izrazito nematerijalan i duhovan znak, dok je Devica praktičan, zemljani znak. Povezivanje ova dva znaka znači zapravo spuštanje nekih duhovnih kvaliteta u svakodnevni život.

Na primer, ako je univerzalna ljubav duhovni kvalitet, da ne bi ostala samo u apstraktnom spiritualnom svetu ideala, kroz ovaj kanal spuštamo je u svakodnevni život tako što širimo ljubav oko sebe i ophodimo se dobro i ljubazno prema bližnjima.

pexels.com

Pun mesec nad vodom

Takođe, ako nam se javi muza u duhovnom svetu Riba i nadahne nas na neko kreativno ili umetničko delo, kroz znak Device prenećemo to delo u materijalni svet. Os Riba i Device je odličan za uzemljivanje najviših ideala.

Ovaj pun Mesec najpovoljnije će delovati na Bikove, Jarčeve, Škorpije i Rakove, najizazovnije na Blizance i Strelčeve, a najjače na Device i Ribe, kao i na one koji imaju naglašeni neki od tih znakova.

Komentari (0)