ČUVAM TI LEĐA

TOTEMSKA ŽIVOTINJA PO VAŠEM DATUMU ROĐENJA: Vaš spiritualni zaštitnik

Ako vas je ikada zanimalo ko je vaša totemska životinja, to možete otkriti na osnovu datuma vašeg rođenja a portal Srećna Republika vam otkriva i kako!

02.12.2021 17:50

TOTEMSKA ŽIVOTINJA PO VAŠEM DATUMU ROĐENJA: Vaš spiritualni zaštitnik
unsplash.com

Ukoliko želite da znate ko je vaša životinja zaštitnik, ona koja vas vodi u maglovitim situacijama, daje vam snage i štiti vas od negativne energije, pročitajte naš tekst i otkrijte. Naime, svaka osoba ima totemsku životinju koja označava njene karakterne crte, a u nekim kulturama, posebno u indijanskoj, smatra se da ova životinja može biti da vam donese sreću, odnosno da vas zaštiti. 

Kako da saznate koja životinja je vaš vodič? Izračunajte na osnovu svog datuma rođenja! Na primer, uzmimo datum 16.11.1987. Saberite prvo dan i mesec rođenja. U ovom slučaju na sledeći način: 16 + 11 = 27. Drugi korak - potrebno je pomnožiti dobijeni iznos sa godinom rođenja - 27 x 1987 = 53649.

unsplash.com

Totem ptica

Saberite sve brojeve koje ste dobili: 5 + 3 + 6 + 4 + 9 = 27. Sabrajamo sve dok ne dobijemo jednocifreni broj 2 + 7 = 9. U ovom slučaju vaša životinja zaštitnik je pod brojem - devet. Mnogi numerolozi i astrolozi smatraju da je važno da znate koja je vaša totemske životinja jer se smatra da ona može uticati na vaš karakter i sudbinu.

Izračunajte svoj broj i pročitajte rešenja u nastavku:

Jedinica - Slon

Vaša totemska životinja je slon. Slonovi se brinu o svojim rođacima, pa to morate naučiti od njih. Slon je veoma mudar, pametan i snažan. Povezan je sa srećom i blagostanjem. Trebalo bi češće da razmišljate o traženju ljubavi. Imate malo obrambenih mehanizama, pa bi trebalo da malo bolje naučite da koristite sve tehnike rešavanja problema. 

Dvojka - Tigar

Tigar vas štiti. Ovaj totem ima sve što vam je potrebno za postizanje najboljih rezultata u svim područjima života. Ne zanemarujte one koji su vam pomagali. Glavno pravilo tigra je da ne oprašta uvrede dok neprijatelj ne prizna svoju krivicu.

Trojka - Gavran

Gavran je vaša totemska životinja. On je vrlo mudar i može biti samokritičan. Gavran izaziva u vama želju da analizirate sve što vam se događa u okruženju. Za bolje rezultate u ljubavi, poslu i finansijama morate biti malo mudriji. Više koristite razum umesto sile. 

Četvorka - Delfin

Ako ste dobili broj 4, vaša je totemska životinja delfin. Ova životinja u sebi objedinjuje sve elemente - vatreni karakter, vodu u kojoj pluta, vazduh koji udiše i mudrost elemenata zemlje. Da bi sve bilo dobro, potrebno je da postavite konkretne ciljeve u životu, da prestanete da rasipate pažnju i energiju na nepotrebna dela, situacije i ljude, piše portal sensa.story.hr

Petica - Pas 

Broj 5 je povezan sa energijom psa. Nemate problema s postavljanjem ciljeva, ali vam je ponekad teško da pronađete motivaciju. Možete biti vrlo lenji, ali vaš totem će vas podstaknuti da aktivirate kvalitete potrebne za rad, ljubav i svest o svom mestu na ovoj planeti. Pas, takođe, pomaže u pronalaženju prijatelja i srodne duše.

Šestica - Orao

Štiti vas orao. Šta god da se dogodi u vašem životu, potreba za slobodom uvek će biti izražena. Energija orla pomaže vam da pravilno odredite prioritete u životu i planirate stvari za budućnost. Da biste ga nahranili, potrebni su vam ciljevi bez kojih može doći do stagnacije. Problemi s raspoloženjem mogu se pojaviti kad doživite neuspeh, ali nakon pada brzo ustajete.

Sedmica - Zmija

Vaša totemska životinja je zmija. Ona u vama stalno izaziva želju da ostanete povučeni, ali daje snagu da sami savladate prepreke. Ovaj totem vam takođe daje kreativnu energiju i razvijenu intuiciju. Uvek ste fokusirani na poboljšanje kvaliteta života, karakteriše vas posebna izdržljivost i emocionalna snaga.

Osmica - Mačka

Prema numerologiji, osam je broj mačke. Ovaj totem povećava sreću u ljubavi, pojačava šesto čulo - instinkti nadjačavaju hladnoću uma. Da biste dostigli velike visine u životu, potrebni su vam stalni fizički treninzi. Mačka ne poseduje žudnju za znanjem, već daruje vlasnika fizičkom izdržljivošću i srećom.

Devetka - Bik

Vaša totemska životinja je bik. Pomaže vam da se ne odmaknete kada sve pada u vodu, kada vam je samopouzdanje na nuli. Ovo je jedna od najmoćnijih totemskih životinja, jer direktno utiče na svest ljudi čiji je zaštitnik. Bik je poznat po lakom rešavanju sukoba i snažnoj intuiciji koja ga vodi kroz život.

Da li ste i vi izračunali ko je vaša totemska životinja i koliko se slažete rešenjem? Podelite to sa nama u komentarima!

Komentari (0)