Ispovesti

VOLIM SUPRUGU, ALI NE MOGU DA PRESTANEM DA MISLIM NA KOLEGINICU! Šokantna iskrena ispovest muškarca podelila internet!

Očajni muškarac zatražio je pomoć, a evo kakav je odgovor dobio.

29.04.2022 22:00

VOLIM SUPRUGU, ALI NE MOGU DA PRESTANEM DA MISLIM NA KOLEGINICU! Šokantna iskrena ispovest muškarca podelila internet!
shutterstock.com

Romanse na radnom mestu nisu retka stvar i često se dogode čak i među saradnicima koji su s druge strane u braku. Vreme koje provodimo sa kolegama i koleginicama kao i zbližavanje koje se desi među ljudima koji rade zajedno utiče na to da se oforme veze koje su nešto više od prijateljstva i kolegijalnosti. Ipak, šta biva kada vas progone seksualne maštarije o nekome ko više nije deo poslovnog okruženja? Portal Srećna Republika vam donosi upravo jednu takvu priču.

Tuđe-slađe

Naime, jedan Britanac je pisao Dragoj Saveti i od nje potražio rešenje za problem koji ga muči. On je na početku rekao kako ludo voli svoju ženu, ali i istakao kako ne može da prestane da razmišlja o ženi sa kojom je nekada radio. Napomenuo je da on ima 42 godine, njegova supruga 40, a njegova bivša koleginica 36 godina. Takođe je naveo kako se među njima nikada ništa nije desilo, da su bili samo dobri prijatelji, kao i da je i ona udata.

Ipak, u želji da istakne koliko ga taj problem tišti, rekao je da žali što je dugo nije video.  

- Nismo stigli da se vidimo kako treba već dve godine jer je promenila posao, iako smo nekoliko puta naleteli jedno na drugo u prolazu. Ali stalno sanjam o njoj. Često su ti snovi seksualne prirode. Ne razumem zašto ne mogu da prestanem da mislim o njoj - naveo je on. 

Mirna bračna luka

Pored svega, istakao je da te  fantazije ne potiču od nezadovoljstva bračnim životom. Kaže da je njegova žena prelepa, nežna i zabavna. Ali da postoji nešto u toj njegovoj bivšoj koleginici što ga jednostavno privlači. Na kraju je očajnički zatražio pomoć, želeo je da zna zašto mu se to dešava i kako da taj problem reši.

Draga Saveta britanskog portala San je pažljivo razmotrila tu istinski pipavu situaciju i zaključila da ga bivša koleginica verovatno privlači zato što je nedostižna figura iz njegovih fantazija. Dodala je da upravo zato što se među njima dosad ništa nije dogodilo, ona mu u njegovim maštanjima deluje savršeno i uzbudljivo. 

Pored toga, posavetovala ga je da ispita svoj brak i proceni da li je u njemu baš sve u najboljem redu, kao što sam tvrdi.

Draga Saveta mu je napomenula i da postoji mogućnost da je njegova bračna veza pomalo zašla u rutinu ili da čak postoji i neki drugi izvor nezadovoljstva. Na kraju mu je poručila da ukoliko voli svoju partnerku, ima dužnost da se potrudi kako bi stvari funkcionisale u braku.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)