Ispovesti

VODIM LJUBAV SA SVOJIM KOLIMA! Evo kako izgledaju naši odnosi, ispunjava me više nego ijedna žena!

Poznato je da o ukusima ne treba rasptavljati, naročito kada se radi o nečijem izboru partnera. Ipak, postavlja se pitanje kako odreagovati kada vam neko prizna da je u vezi sa svojim automobilom?!

05.06.2022 12:00

VODIM LJUBAV SA SVOJIM KOLIMA! Evo kako izgledaju naši odnosi, ispunjava me više nego ijedna žena!
youtube/printscreen-tlc uk

Izreka “100 ljudi, 100 ćudi” ne postoji bez razloga. Svaka osoba je individua za sebe. Volimo i preziremo različite stvari, uživamo u različitim iskustvima i privlače nas potpuno drugačiji ljudi. Ipak, kod nekih se ta privlačnost ne završava na drugim pripadnicima iste vrste, budući da pojedinci tvrde da sui m neživi predmeti atraktivni. I to ne onaj način kao kada se žena u radnji zaljubi u par cipela. Portal Srećna Republika vam donosi priču čoveka koji tvrdi da održava intimnu vezu sa svojim automobilom.

youtube/printscreen-tlc uk

Natanijel

Naime, Amerikanac Natanijel (39) iz Arkanzasa otkrio je drske pikantne detalje iz svog ljubavnog života sa svojim dečkom Čejsom, raskošnim crvenim automobilom marke Ševrolet Monte Karlo iz 1998. godine. Tehničar za korisničku podršku kaže da se njihova ljubav desila na prvi pogled, kada je auto ugledao u prodavnici 2005. godine. On je rekao da su iste sekunde krenule da pršte među njima, pre nego što su se prozori zamaglili u naletu strasti. Rekao je da čak imaju i nekoliko omiljenih poza, kada se baš zagreju i gaju gas “do daske”.

youtube/printscreen-tlc uk

Natanijelove i Čejsove omiljene poze

Ovaj istinski “ljubitelj automobila” je otkrio svetu svoju tajnu vezu sa Čejsom u okviru dokumentarca koji istražuje objektofiliju. To je pojam koji se odnosi na ljude koji razviju jaku emocionalnu i seksualnu vezu sa neživim predmetom. U dokumentarcu televizije “TLC” iz 2010. godine, tada 27-godišnji Natanijel je otkrio kako miluje zaobljene linije automobila i vodi ljubav sa Čejsom tako što mu steže haubu i leži ispod prednjih točkova. Natanijel je o svojim osećanjima rekao sledeće:

- Ne znam zašto se osećam tako, ali znam da apsolutno obožavam Čejsa. Uvek se lepo provodimo zajedno. Postoje trenuci kada naš odnos postaje seksualne prirode.

Na snimku se vidi kako ljubi haubu vozila dok se privija uz nju. On kaže:

- Najčešće se nagnem preko njegovog blatobrana i preko haube i radim svakakve sitnice, nekako se privijam i trljam o njega. Jedna od najsmelijih poza je kada sam ispod njega. On to zaista voli. Voditi ljubav sa Čejsom je zaista nešto posebno.

Njegova opsesija automobilima počela je dok je kao tinejdžer sklapao makete, ali uprkos tome što je imao devojke, kaže da nikada nije osetio pravu ljubav sve dok nije upoznao svog ljubavnika četvorotočkaša.  On objašnjava kako je njegov fetiš počeo u mladosti i opisuje sebe kao usamljenika. On kaže:

- Ta osećanja sam počela da bivaju sve intenzivnija tokom i nakon puberteta.

youtube/printscreen-tlc uk

Natanijel se naslanja na Čejsa

Ovaj čudan par komunicira telepatski, kako kaže Natanijel, i čak ima omiljenu pesmu, “Can't fight this feeling” od rok benda REO Speedwagon. Odlazi sa Čejsom na sastanke i ne može da podnese da bude razdvojen od svog “besnog” automobila duže od 24 sata. Pomisao da ga neko vozi ga zgražava. Natanijel je toliko vezan za Čejsa da je njegovu sliku drži na monitoru svog kompjutera na poslu. Kroz suze je rekao:

- Baš me boli kada se ulubi ili izgrebe. Ako bi se nešto dogodilo Čejsu, srce bi mi prepuklo.

Natanijelova cimerka Kim izrazila je zabrinutost zbog bizarne ljubavi njenog druga i rekla za televiziju “TLC” da brine kako bi drugi reagovali na njegov fetiš prema automobilima. Kim je tada izjavila:

youtube/printscreen-tlc uk

Natanijel i njegova cimerka Kim

- Moja prva reakcija je bila šok, bilo je zaista čudno, jer je to bilo teško razumeti. Zabrinuta sam za svog prijatelja jer to nije normalno i naići će na ljude koji ga neće razumeti i ismevaće ga.

Ovaj zaljubljenik u automobile je svoju neobičnu vezu držao u tajnosti pet godina, plašeći se da bi mogao da ostane bez posla i da će biti isključen iz lokalne zajednice, piše britanski San. U svojoj ispovesti u serijalu „Moja čudna zavisnost“, on je rekao:

- Pretpostavljam da je razlog zašto ne govorim mnogima taj što ne znam odgovor koji ću dobiti. Uvek me brine gađenje koje bi neki mogli osetiti. Kad bi svi saznali, bio bih u stalnom strahu da ne ostanem bez posla, ali ja ga volim do smrti, ne bih ga se odrekao ni za šta na svetu.

youtube/printscreen-TLC

Natanijel, Čejs i Geri

U dokumentarcu je prikazan i trenutak kada je Natanijel otkrio svoju pravu ljubav svom ocu. Njegov zapanjeni tata Geri, ga je upitao:

- Kako to funkcioniše? Kako to imaš odnose sa autom?

On je na to odgovorio:

- Uglavnom, to uključuje mnogo trljanja o automobil, ali i masturbaciju.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)