Ispovesti

ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE poklanja vatrenu noć svom najvernijem fanu! Evo ŠTA se krije iza njenog poteza!

Verovatno ste čuli za raznorazne nagradne igre, ali darivanje koje je organizovala Mimi Bolivijana je po mnogo čemu jedinstveno.

01.06.2022 11:00

ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE poklanja vatrenu noć svom najvernijem fanu! Evo ŠTA se krije iza njenog poteza!
youtube/printscreen-Mimi Boliviana

Influenseri su poznati po tome što veoma često dele nagrade putem svojih društvenih mreža kako bi povećali broj pratilaca i njihovu aktivnost. Pokloni koji se dele obično podrazumevaju kozmetiku, putovanja u inostranstvo, pa čak i predmete poput telefona ili odeće. Međutim, jedna zvezda filmova za odrasle je odlučila da pokloni nešto veoma jedinstveno - strastvenu noć koju će podeliti sa jednim svojim najvernijim fanom. 

Naime, porno-glumica Mimi Bolivijana (33) izjavila je kako je organizovala jedinstveno nagrađivanje putem svog profila na platformi “OnlyFans” koja pretplatnicima pruža pristup ekskuzivnom sadržaju, a koji se uglavnom bazira na eksplicitnim snimcima i slikama seksualnog karaktera. Njen cilj je bio da poveća broj svojih pretplatnika, ali i zaradu na toj mreži. Nagrada koju je ponudila jeste vaučer za „veče seksa” sa njom.

Ova manekenka iz Bolivije je u nedavnom intervjuu otkrila da je već poklonila vaučer.   

- Mislila sam da je to najbolji način da se zahvalim svojim fanovima za svu podršku koju dobijam - navela je ona. 

Od onih koji su učestvovali u izvlačenju, 85% su bili muškarci, a samo 15% žene.

Mimi je dodala da ju je broj učesnika izuzetno obradovao. 

- Bilo je mnogo učesnika, bilo je stvarno super - rekla je ona oduševljeno. 

Manekenka je, inače, otkrila i da je pokušavala da organizuje slična nagrađivanja na drugim društvenim mrežama, ali da su te njene objave uvek bivale prijavljene i blokirane.

Mimi je velika ljubiteljka seksa budući da je priznala da je potrošila više od 100.000 dolara za seks na neobičnim mestima ne bi li ispunila svoje fantazije, piše portal Dejli Star. Nedavno se udala za manekena Viktora Feraza, ali to je nije sprečilo da nastavi da uživa. Naprotiv, ona kaže da sada želi da troši još više za “nestašluke” na jedinstvenim mestima.

- Već sam potrošila više od 100.000 dolara da ispunim svoje seksualne fantazije i sada kada sam u braku nameravam da trošim još više. Bila sam veoma srećna dok sam taj novac trošila i to doživljavam kao investiciju u ono što želim - izjavila je Mimi.

Na svom Jutjub kanalu, ona objavljuje videe u kojima priča o svojim brojnim intimnim iskustvima i avanturama koje je doživela tokom brojnih putovanja koja ona naziva „seksualnim turizmom“.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)