I to se događa

UDALA SE ZA ROZE BOJU: I svi gosti su bili ružičasti

Kitten Key Sera je na venčanju obećala da će roze boju nositi do kraja života

07.01.2022 13:00

UDALA SE ZA ROZE BOJU: I svi gosti su bili ružičasti
YouTube/printscreen

U Las Vegasu, prvog dana nove 2022. godine, Kitten Key Sera je odlučila da kaže sudbonosno „da“, nakon, kako je rekla, četrdesetogodišnje veze sa roze bojom.

Ideju je dobila dve godine ranije od dečaka koji je vozio skejt i koji ju je upitao da li zaista toliko voli roze boje. Nakon njenog pozitivnog odgovora, dečak joj je postavio još jedno pitanje:

-Ako je toliko voliš, zašto se ne venčaš sa njom?

I Kitten Key Sera, kojoj je sve u životu ružičasto, je odlučila upravo to da uradi.

 

 

Na venčanje je stigla u ružičastoj haljini, sa ružičastom kosom, kaputićem i tijarom. I nakit i karmin su takođe bili u roze boji. Na venčanje je povela svojih pet omiljenih nijansi roze boje, prenosi Daily Star.

 

 

Gosti koji su prisustvovali venčanju su takođe morali da budu u roze odevnim kombinacijama, od glave do pete. Čak je i pas morao da bude u ružičastom.

Sera je zavete pročitala sedeći na zadnjem sedištu ružičastog kabrioleta sa otvorenim krovom, dok je držala veliki buket pun roze cveća. U zavetu je obećala da će roze boju nositi dok je živa.

 

 

„Ružičasta dama Holivuda“, kako je zovu, ovu boju nosi od 1980. godine kada je proslavila rođendan obučena kompletno u roze boju i od tada je u njenom životu sve obojeno u ružičasto. Od kose do nameštaja, na šta je potrošila preko milion dolara.

Komentari (0)