Jedan pogled je dovoljan

PREPOZNAJTE PRELJUBNIKA: Imaju karakterističan fizički izgled

Žene lako mogu da prepoznaju muškarce kojima vernost nije jača strana

28.12.2021 16:15

PREPOZNAJTE PRELJUBNIKA: Imaju karakterističan fizički izgled
Pixabay

Britanka Trejsi Koks važi za najboljeg stručnjaka za veze i seks, a iza nje je dugi niz godina uspešnog rada. Prema njenim saznanjima i rezultatima istraživanja drugih stručnjaka, muškarci skloni preljubi imaju isti karakteristični izgled i žene mogu lako da ih prepoznaju. Dovoljno je samo nekoliko sekundi da ga dobro osmotre i procene. I za sve to postoji naučno objašnjenje.

Recimo, visoki muškarci češće varaju a razlog tome je višak muškog hormona testosterona koji pojačava seksualni nagon. Rezultati jedne studije su pokazali da su najneverniji oni koji su viši od 178 centimetara.

Isto važi i za ćelave muškarce koji imaju pojačano lučenje testosterona zbog čega gube kosu ali za uzvrat dobijaju pojačani libido. Da je momak sklon varanju ukazuju i guste obrve.

Pixabay

Visoki muškarci imaju pojačan libido

 

Trejsi Koks tvrdi da razmak između očiju takođe može otkriti partnera koji voli da švrlja. Što je razmak veći, to je muškarac skloniji preljubu, i obrnuto.

Jedna od fizičkih karakteristika koja može ukazati na preljubnika je četvrtasti oblik lica. Muškarci koji imaju izraženije kosti lica više vode računa o svojim potrebama nego o osećanjima svoje partnerke. Ovalno lice pak ukazuje da su porodica i dom na prvom mestu vašem muškarcu.

Čuvajte se i partnera koji ima frizuru kao Hju Grant jer ona govori da je ekscentričan i opsednut sobom i da ga neće ni malo uznemiriti vaše suze, prenosi Daily Mail.

Stručnjaci su došli do još zanimljivih podataka. Jedan od njih je da muškarci koji piju alkohol u umerenim količinama ređe varaju od onih koji stalno drže čašicu u ruci. Takođe, oni koji piju dve šolje kafe dnevno su skloniji varanju partnera.

Komentari (1)

ovo je ozbiljno pitanje

18.01.2022 17:20

Stručnjaci su zaboravili najvažniju stvar.Penis.Šta je sa njim ko je neverniji oni sa malim ili sa osrednjim ili ekstremnim?Kavim se sve stvarima bave "stručnjaci".Smešno.