Morate da raskinete

KAKO OSTAVITI DOBRICU? Lako je prekinuti sa lošim momkom, ali ovo zahteva POSEBNU veštinu!

Nije lako ostaviti dobrog dečka, ali je to ponekad neizbežno.

09.12.2021 10:37

KAKO OSTAVITI DOBRICU? Lako je prekinuti sa lošim momkom, ali ovo zahteva POSEBNU veštinu!
pexels.com

Prekid veze nije lak nikada. Jedna strana uvek nužno biva povređena, a to nikada nije lepo. Ipak, kada rešite da ostavite gada, to i nije toliko teško, ali kada je vaš dečko jako velika dobrica, koja sve radi za vas i vašu sreću,  kako mu slomiti srce? Portal Srećna republika donosi vam odgovor na ovo teško pitanje.

Najbolji muškarci na svetu, ponekada jednostavno nisu najbolji za nas, a veza sa njima može da prestavlja pravo mučenje. Ne, to što je lik u suštini dobar nije dovoljno dobar da ostanete sa njim, ako ne osećate želju za tom vezom. Jednostavno, ne možete biti u vezi ili još gore braku sa nekim ko vas ne privlači samo zato što je dobra osoba, tu nema ljubavi i nije fer ni prema vama, ni prema njemu. Ako se nalazite u toj situaciji raskid je jedino pravo rešenje, ali kako raskinuti?

pexels.com

Žena napušta muškarca

 

Ovakvim muškarcima odlukom da odete slomićete srce i potpuno ćete ga uništiti, iz tog razloga, ipak je bolje da prilikom raskida budete blagi, ali iskreni. Nemojte mu prebacivati njegove karakterne ili fizičke osobine jer ćete ga potpuno slomiti, već mu pokažite da ga cenite, ali da prosto nije za vas. U ovom slučaju, onaj kliše nije do tebe, do mene je potpuno je tačan, pa je možda najbolje i da ga upotrebite.

Komentari (0)