Mora da vas poštuje

MORATE RASKINUTI SA NJIM: Ovo su znakovi da mu nije stalo do vas!

Ukoliko primetite neke od ovih osobina kod svog partnera, znajte da on nije pravi čovek za vas.

12.12.2021 17:20

MORATE RASKINUTI SA NJIM: Ovo su znakovi da mu nije stalo do vas!
pexels.com

Svi zaslužuju da budu voljeni, a ljubav se zasniva na poverenju, brizi i poštovanju. Kada ovoga nema ni ljubav nije prava, a oba partnera mogu da završe jako povređena. Neophodno je da budete iskreni prema sebi i partneru i da, ukoliko veza zaista probada, kažete da nešto nije u redu. Od tada imate dva puta: raskid i pokušaj da se nešto popravi. 

Portal Srećna republika donosi vam znakove da vas više ne voli i da je vreme da se odličite na neki od dva pomenuta puta:

pexels.com

Robot plače sa slomljenim srcem

Otkazuje vam u poslednjem trenutku:

Svima se dešava da im iskrsne neka neplanirana obaveza. U našim životima postoje i periodi koji su puni neplaniranih obaveza, poput poslovne krize ili rođenja deteta, ali ako se van toga dešava da se vas ispaljuje onda mu jednostavno nije stalo. 

Obaveze mogu da se razumeju, ali ako on ne razume da i vi imate obaveze, onda on ne poštuje vaše vreme, i to je znak da treba da obavite jedan ozbiljan razgovor sa njim. Niko nije vredan da zbog njega bacate svoje vreme, koliko god ga volite, ako vas nepoštuje.

Ne odgovara vam:

Svakako da nije korektno od vas da šaljete poruke na svakih pet minuta i očekujete odgovor u roku od sekund. Takvo ponašanje je detinjasto. Odrasli ljudi imaju veliki broj obaveza, a to svakako morate da poštujete. Međutim, ako mu poruke šaljete samo kada je nešto bitno, poput dogovora za izlazak ili neko pitanje na koje vam hitno treba odgovor i ne gušite ga, a on vas ignoriše i odgovara vam sa dva dana zakašnjenja, onda možete da budete sigurni da vas ne voli.

pexels.com

Devojka čeka odgovor

Ona rečenica ko neće nađe izgovor, ko hoće nađe način nije bez razloga toliko popularna. Jednostavno jeste tako. Može se desiti da neko nema vreme, ali je u redu da tako i napiše. 

Ne inicira razgovor:

Ne mora samo on da vam šalje poruke, možete ponekad i vi njemu. Ali ako imate osećaj da vam se ne bi nikada javio da mu vi ne pošaljete poruku, onda je to verovatno i istina. Zabravite ga. To će vam svakako biti i najlakše, a barem nećete morati da se objašnjavate sa njim zašto, jer ga svakako nije briga.

Očekuje da ćete vi platiti dejt:

U vezama postoji nepisano pravilo da muškarci plaćaju izlaske, međutim naravno da je u redu da i vi ponekada nešto platite. Ipak, ako vam on stalno traži da plaite to znači da on ne doživljava da ste dovoljno vredni da svoji novac troši na vas. Šta će vam takav muškarac?

pexels.com

Devojka i dečko u restoranu

Sa druge strane, ukoliko ste već dugo zajedno i polako ulazite u ozbiljnu vezu, onda sasvim sigurno vi ne razmišljate kao da je neki novac samo vaš, a neki samo njegov. Sigurno uvek razmišljate u paru, odnosno ako planirate nešto za sebe, planirate i za njega. Očekivano je da i on tako razmišlja, a ako to nije istina, postoji mogućnost da mu niste dovoljno bitni.

Ne štiti vas:

Ako vas neko vređa, maltretira ili radi bilo šta što vam ne prija, veliki je problem da on ne stane ispred vas. Koliko god da ne voli konflitkte, ako vas on ne zaštiti, ljudima oko vas će izgledati kao da mogu da rade šta hoće jer ni vaš partner neće da stane ispred vas. Bežite od toga. Muškarac ne treba da vam bude jedini štit, ali je definitivno bolje da ne bude ni osoba koja će vas ubiti.

pexels.com

Dečko grli svoju devojku

Viđa se sa drugim ženama:

Ovo ne treba ni objašnjavati. Jednostavno ne možete biti u ozbiljnoj vezi sa osobom koja je u viđe sa drugim ljudima. Vredite mnogo više od toga.

 

 

Ne pita vas ništa o vašem životu:

Ako vas nikada ne pita ni kako ste, a kamoli nešto drugo, onda mu jednostavno nije stalo do vas. Kada vas neko voli on brine za vas i postavlja vam pitanja, zna kako dišete i nekada bolje zna u čemu je problem bolje nego vi. Ne pristajte ni na šta manje od toga. 

Komentari (0)