Bila je jako tužna!

50 GODINA TRAŽILA BURMU: Baka izgubila prsten dok je skupljala krompir!

Jedna gospođa izgubila je burmu i tražila ju je narednih 50 godina, a onda ju je sreća pogledala!

11.12.2021 18:45

50 GODINA TRAŽILA BURMU: Baka izgubila prsten dok je skupljala krompir!
pexels.com

Venčani prsten vrlo je bitan za sve ljude. Burma je simbol pristanka da život delite sa jednom osobom i da uz nju budete u dobru i u zlu, u bolesti i u zdravlju, a kada je izgubimo osećamo se kao da smo izgubili mnogo više od jednog prstena. 

Iako se ovakve stvari dešavaju svima, kada vi izgubite burmu, osećate se kao da vam se svet raspao, te da to nikom osim vama ne može da se desi. Tako je je jedna baka izgubila prsten dok je skupljala krompir i godinama pokušavla da ga nađe, dok nije potpuno izgubila nadu.

Onda je i komšije kome se požalila rešio da joj pomogne, pedeset godina kasnije. Njen komšija je tri dana svojim detektorom metala tražio prsten po bašti:

- Iskopao sam oko 90 rupa, jer je bilo puno zakopanih limenki. Pretražio sam prostor od 5.000 kvadratnih metara. Tehnologija je pomoć, ali je potrebna i sreća. Prsten je bio kao nov.

Baki se nakon pedeset godina vratio prsten, a možete samo da zamislite koliko je ova gospođa bila srećna kada je videla da je burma kao nova nakon toliko godina u zemlji.

Komentari (0)