Tužno!

HALJINA KOJA JE RAZBESNELA MLADU: Stajling zbog kog je deveruši zabranjen dolazak na venčanje

Jedna mlada iz Nemačke odabrala je haljinu za svoju drugaricu, a onda joj je zabranila da se u istoj pojavi na venčanju!

05.01.2022 19:03

HALJINA KOJA JE RAZBESNELA MLADU: Stajling zbog kog je deveruši zabranjen dolazak na venčanje
pexels.com

Od malih nogu devojčice maštaju o danu kada će ih njihov princ na belom konju odvesti u zajednički život, a kada malo porastu ta maštanja dele sa svojim prijateljicama. Jednog dana te maštarije postanu stvarnost, a drugarice sa kojim ste ih delile postaju kume ili deveruše, radujući se sa vama zbog vaše ljubavi.

Međutim, opšte je poznato da buduće mlade sa vremena na vreme izgube konce i ponašaju se pomalo nerazumno iz ugla gostiju. Upravo to je doživela i jedna dvadesetjednogodišnjakinja iz Nemačke, Alena. Njena bliska drugarica sa kojom je godinama delila maštarije o braku i venčanju pozvala ju je da joj bude deveruša i za nju izabrala savršenu haljinu. Mlada je insistirala da svaka deveruša kupi haljinu koja je ona izabrala za nju, a Alenina haljina koštala je oko 1200 dolara, što je približno 125.000 dinara.

Aleni, koja je inače poznati model i influenserka, nije bilo žao para za sreću svoje drugarice kupila traženu haljinu, a onda je dobila poziv koji ju je jako razočarao. Naime, njena drugarica mlada, saopštila joj je da joj je nepirajtno jer toliko dobro izgleda u haljini, te da je bolje da se na venčanju ipak ne pojavi.

Alenu je ovo jako povredilo, te je celu priču podelila sa svojim tiktok pratiocima. Njoj je jako krivo što na kraju nije prisustvovala venčanju svoje drugarice, a drugi budućim nevestama objasnila je da je sasvim u redu da imaju svoje zahteve, ali da bi bilo dobro da unapred razjasne šta zahtevaju od svojih prijateljica da do takvih nesporazuma ne bi dolazilo. 

Komentari (0)