LEPOTA JEDNOSTAVNOSTI

I POKRIVENA DO GRLA I PRIVLAČNA: OVAJ komad garderobe muškarci obožavaju na ženi!

Ima nešto u modnim komadima koji sakrivaju sve od znatiželjnih očiju i daju mašti na volju. Portal Srećna Republika vam predstavlja odevni predmet koji ide uz sve i poput magneta privlači muške poglede.

29.12.2021 10:00

I POKRIVENA DO GRLA I PRIVLAČNA: OVAJ komad garderobe muškarci obožavaju na ženi!
pexels.com

Zima je godišnje doba kada većina žena misli da im se odevanje mora svesti na kabaste džempere i gumene čizme. Stoga većina dama ne voli ovo godišnje doba, jer smatra da je njihov stil ograničen na funkcionalnost tople ali ne tako privlačne odeće.

A šta ako vam kažemo da je jedan od neizostavnih zimskih komada u isto vreme i najseksipilniji? U pitanju je njeno veličanstvo rolka! Ovaj topli komad odeće skriva sve ali zato raspiruje mušku maštu i misli o tome šta se krije ispod.

Istina je da muškarci generalno vole žene u rolkama jer ovaj odevni komad svojom visokom kragnom ističe ženski vrat a elegantnim pripijenim krojem naglašava konture tela. Često je proglašavan za jedan od najženstvenijih komada odeće, jer sve sakriva, a upravo taj element misterije muškarce privlači. Kao najlepši poklon sakriven ispod ukrasnog papira.

Sa modne tačke gledišta, ovaj komad je izuzetno univerzalan. U zavisnosti od materijala, može se nositi i tokom zime, ako je rolka od kašmira ili deblje vune, ili pak na proleće ili u jesen, ako je rolka pamučna i u vidu majice dugih rukava ili bluze.

Lako se kombinuje sa morem odevnih predmeta, pantalonama, farmerkama, uskim ili suknjama A kroja, mogu se nositi čak i ispod nešto tanjih haljina bez rukava kako bi se one prilagodile nešto hladnijim vremenskim uslovima.

Preko njih sjajno ide sako ili blejzer. Da biste ih uklopili, jedna od boja ovog komada može da bude u boji rolke ili da budu u potpuno kontrastnim bojama, na primer, bež rolka i smeđi sako.

Ukoliko želite da rolki podarite notu glamura, nosite kaput preko nje, jer će okovratnik kaputa sjajno isticati rolku a samim tim i vaš ženstveni vrat. Ako pak želite nešto šik i u pariskom stilu, kupite beretku u boji rolke i povežite svoju odevnu kombinaciju na taj način.


Jedan bonus savet na devojke nižeg rasta. Rolke su idealan odevni komad za vas. Ukoliko kupite rolku, pantalone i čizme iste boje i iskombinujete ih, izgledaćate više i izduženije. Najbolji primer za to su crna ili bež boja, jer monohromatske odevne kombinacije su ne samo trend sezone već i klasik za sva vremena.


Izgledaćete kao da nosite samo jedan komad odeće a ako se odlučite za čizme sa potpeticom, vaša kombinacija će iste sekunde postati glamuroznija i seksipilnija. Idealna za neki zimski prvi dejt, dovoljno neobavezna ali i dovoljno ženstvena da neke stvari jasno stavi do znanja.

Trendovi za zimu 2021/2022. godine

Bela ili bež

Svetle boje su klasik i savršeno se slažu uz bilo koju drugu boju. Možete ih slagati sa donjim delovima iz iste porodice boja, što je vodeći trend sezone ili ih nositi sa pantalonama i obućom tamnije boje. Asociraju na sneg i njegovu belinu, samo valja obratiti pažnju na nanošenje šminke prilikom nošenja svetlih komada odeće koji dodiruju vrat. Sjajan trik za oblačenje rolke sa već nanetom šminkom je da se preko glave navuče papirna kesa a preko nje obuče rolka. Na taj način izbegavate i fleke i širenje kragne kako se ne bi isflekala.

Crna za dramatičniji izgled

Dodaje notu misterije svakoj vašoj odevnoj kombinaciji i podiže svaki vaš look, dnevni ili večernji, na viši nivo. Slično maloj crnoj haljini, i crna rolka je modni evergrin i čini da svi u njoj izgledaju par kilograma mršavije i zategnutije. Probajte i uverite se.

Praznične rolke

Nijanse zlatne i srebrne su u duhu praznika, te će se ovakve rolke nositi tokom zimskog perioda. One protkane metalik nitima ili sa šljokicama izgledaju svečanije, te bi uz neku crnu kožnu suknju i čizme preko kolena bile idealan izbor za neku žurku.

Toplo i pleteno

Prva asocijacija na ovakve rolke su džemperi koje su nam plele naše bake. Topli su i udobni, te će vas i ove zime ugrejati, naročito zato što je ovaj trend doživeo svoj veliki povratak, pa na njega nisu ostale imune ni rolke. Krupne pletenice niz rolku izgledaju i klasično i trendi u isto vreme.

Jarke boje

Umesto neutralnih nijansi, ove zime izaberite hrabre boje. Narandžasta, crvena, ljubičasta, zelena ili ciklama će razbiti svaku monotonu odevnu kombinaciju i dati joj dozu otkačenog šarma!

Pastelne boje

Za dame koje više vole mirnije kombinacije, trend sezone su i pastelne nijanse. Svetloroze, nebo plava, boja jorgovana ili svetložuta su samo neke od opcija koje vam se nude. Izaberite svoju rolku u nekoj od ovi nijansi i postaćete prava nežna šik dama.

 

Komentari (0)