Fenomenalno!

NAJVEĆI GUBITAK 2021. GODINE! Glumica pokazala neverovatan rezultat!

Glumica Rebel Vilson pokazala je celom svetu da se upornost isplati!

11.01.2022 14:12

NAJVEĆI GUBITAK 2021. GODINE! Glumica pokazala neverovatan rezultat!
printscreen/instagram.com

Glumica Rebel Vilson najveće je iznenađenje Holivuda iz 2021. godine. Naime, australijska zvezda iz  "Bridesmaids-a" pokazala je svima da kada doneseš odluku sve možeš da uradiš. 

Ona je u svojoj rešila da smrša i da se dovede u red i uspela je da skine čak 46 kilograma i sada, u svojoj 41. godini postala je prava bomba. Rebel je sa svoji 109 kilograma pala na 63 i sada joj je pomalo žao što to nije uradila ranije, u svojim tridesetim, ali smatra da svako ima svoj životni put i da je takav bio njen, te da joj je drago da je uspela. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Ipak, ona se godinama plašila da će tako drastična promena njenog izgleda drastično uticati na njenu karijeru, ali čini se da su posledice gubitka kilograma jako dobre. Ona je ponosna na sebe zbog svog uspeha, ali ne samo zbog velikog gubitka, već i zbog psihičkih promena koje su došle sa njim. Kako kaže Rebel, ona je imala tendenciju da jede kada je pod stresom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Glumica je prestala da poseže za hranom kada nešto u njenom životu nije kako treba, te sada rado odlazi u teretanu, gde održava svoju liniju, ali se i uspešno bori protiv stresa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Mnogi njenu promenu porede sa promenom koju je napravila popularna pevačica Adel, koja je izgubila oko 44 kilograma.

Komentari (0)