Roditeljstvo

Najveća NOĆNA MORA svakog deteta: Blam ove majke pamtiće svi, pred celom školom je pala, ali to nije NAJGORE (VIDEO)

Evo šta se desi kada mama učini ćerki i učestvuje na roditeljskoj trci pred celom školom i svim roditeljima, ali sve krene naopako. Ovo će generacije pamtiti!

22.06.2022 16:00

Najveća NOĆNA MORA svakog deteta: Blam ove majke pamtiće svi, pred celom školom je pala, ali to nije NAJGORE (VIDEO)
Prntscrn/YouTube/The Scottish Sun

Retko ko može da odoli molbama dece, a samo jedna od njih je i Engleskinja Kejti Hanaford (36). Ona je mama osmogodišnje ćerke koja ju je zamolila da učestvuje na roditeljskoj trci. Ova mama, iako uopšte nije sportski tip, je pristala budući da je znala koliko to znači njenoj ćerki .

Ono što je usledilo prepričavaće se generacijama, dok je snimak roditeljske trke ubrzo postao viralan. Na snimku vidimo desetak mama kako stoje i čekaju znak da krenu da trče. Većina ih je obučena skladno događaju kojem prisustvuju i trci u kojoj učestvuju. Sve mame sem Kejt imaju šortseve ili pantalone i sportske majice. Kejt međutim čeka signal za trku u ležernoj široj haljini svetlo plave boje koja joj pada do kolena.

- Nikada se nisam bavila sportom. Znala sam da ne mogu da očekujem neke rezultate i da ću biti poslednja. Ipak pristala sam da učestvujem pošto je to bila velika želja moje ćerke - objašnjava ona.

Već na samom početku vidimo u gomili žena Kejt koja je uspela da se saplete i padne. Ona ne samo što se saplela, već je pala na glavu i to u travu, tako da se nije povredila. Kejt uz to ne samo što se saplela, okončala trku na samom početku, pala na glavu, već joj se široka haljina prevrnula preko glave i otkrila kompletnu zadnjicu. Ni tu nije bio mukama kraj, budući da je ispod haljine imala minijaturne crne tange, svi posetioci su videli kompletan prizor Kejtine gole zadnjice.

Prilikom samog pada vidimo u pozadini zapanjena lica dece i roditelja, koji u neverici stavljaju ruku preko usta od šoka.

 

 

Kejt se osećala vrlo neprijatno u startu, ali je ubrzo shvatila da je cela situacija više bila komična nego tragična. Niko nije povređen, a posetioci su imali o čemu da pričaju danima.

- Saplela sam se o svoja stopala! Mislim da se moje telo kretalo prebrzo tako da noge nisu mogle da ga proprate. Toliko sam trapava, uvek se saplićem. Posle tog događaja osećala sam se veoma poniženo. Moj minijaturni veš je "zabljesnuo" sve prisutne! Kada ponovo pomislim na to, bilo je urnebesno smešno! Definitivno to je najsmešnija stvar koju sam uradila u životu! -

Kejt je shvatila da je najbolje da se našali na svoj račun, tako da je snimak ponižavajućeg pada čak podelila na Fejsbuku.

- Kada deca na sportskom danu dobiju i više nego što su očekivali! Poenta je da nemam više 21 godinu i nikada ne treba da nosim haljinu kada planiram da trčim - napisala je u opisu videa.

Hanafordova je shvatila da nema svrhe plakati nad prolivenim mlekom, pa je sve okrenula na šalu.

- Ako ne možete da se nasmejete na sopstveni račun, onda čemu sve? Izvinjavam se još jednom i deci i svima koje je moja zadnjica "zaslepela" -

Prntscrn/YouTube/The Scottish Sun

Prizor koji se ne viđa često u školskom dvorištu!

Nije trebalo mnogo vremena da snimak postane viralan i dobije stotinak komentara.

- Prava stvar je što je žena prevazišla neprijatnost i objavila snimak. Svi su imali sjajan pogled! -

- Bravo Kejt! Ovo je nešto čemu ćemo se svaki put smejati kada popijemo po koju! -

- Odlično! Žao mi je dece, ali spasla si dosadan dan. Verujem da su sve tate uživale! -

- Pobogu ženo, što više gledam, sve se više smejem -

- Sreća je da uvek možemo da se oslonimo na internet u potrazi za dobrom šalom -

- Više se smejem jutros kada ponovo gledam, nego što sam se smejao sinoć -

BONUS VIDEO:

Komentari (0)