Ispovesti

Zabranili su mu da u školu DOĐE U ŠORTSU, a on je učinio nešto nečuveno! Tinejdžer iz Srbije preko noći postao zvezda, OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! (FOTO)

Mladić je izazvao salve oduševljenih rakcija nakon što je na svom TikToku postavio snimak koji je pobrao simpatije nebrojenog broja ljudi.

28.06.2022 16:00

Zabranili su mu da u školu DOĐE U ŠORTSU, a on je učinio nešto nečuveno! Tinejdžer iz Srbije preko noći postao zvezda, OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! (FOTO)
TikTok-stribog36

Opšte je poznato da u školu ili bilo koju drugu instituciji od značaja u Srbiji, u kojoj postoji kodeks oblačenja, ne sme da se dolazi u šortsu, majici bez rukava, papučama i sličnoj odeći predviđenoj, pre svega, za plažu. Ponekad nastavnici, a pogotovo učitelji, deci nižih razreda progledaju kroz prste budući da u školama mahom nema klima. Ipak, šorts, bilo koje dužine retko gde može da prođe. Isto važi i za majice. Negde su možda dozvoljene one bez rukava, ali ne i na bretele, dok su na drugim mestima pravila jasna i ne smeju se kršiti.

U skladu s trenutnim visokim temperaturama na TikToku se pojavio snimak koji je za svega nekoliko dana pregledan blizu milion puta. Ima već više od 100.000 sviđanja, kao i komentara koji su preplavili nalog jednog duhovitog srednjoškolca.

- Je li, ne sme da se dolazi u školu u šortsu? Dobro, onda ću da dođem u haljini, k`o čovek! - napisao je momak koji je u opisu snimka dodao i "Poštujem sva pravila".

Učenik je sam sebe snimio dok izgovara te reči i ulazi u prostorije srednje škole za koju se, sudeći prema komentarima, srednja Politehnička škola u Beogradu. Smeh se čuje svuda u pozadini.

Tinejdžer je, naime, obukao haljinu bez rukava do kolena, pri čemu je dezena kakav su ranije uglavnom nosile naše bake, što čitavu stvar čini mnogo interesantnijom. To je mladić i naglasio, rekavši kako je odevni predmet "pozajmio od bake", a čitav stajling je, inmače, "razbio" torbicom oko struka i patikama.

Teško da se slična situacija desila u istoriji bilo koje škole, tako da je još nejasno da li je mladić sankcionisan i ako jeste, kakva mu je kazna izrečena.

TikTok-stribog36

Ovo je domišljati tinejdžer koji je briljirao svojim autfitom 

Snimak je izazvao salve smeha, a komentari su se samo nizali. 

- Legendarno -

- Nezavistan čovek, kome ne treba žena da se stara o njemu -

- Koji car -

- Vidim momka koji je siguran u svoju muškost -

- Moja baba ima istu haljinu -

- Ovo je ono što zovemo pravim muškarcem -

- Super ti stoji, kao Herkulesu! - glase samo neke od reakcija podrške za momka koji je, kako su mnogi naveli, samo tražio spas od vrućina.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Zoran

28.06.2022 19:17

Od kad imamo demokratiju u školama imamo i ovaj haos gde malo,malo učenik ističe profesora,maltretira osoblje,tuče vršnjake jer je naučen da ima prava.Medjutim,niko mu nije rekao da pre prava pošto je obaveze.Ovo klizanje normi ponašanja se prenosi i na porodicu pa tako staraju nadobudne generacije neznalica...