Zanimljivosti

Anđelina pokazala kako se prave dame oblače tokom LETA! Tip top OD GLAVE DO PETE!

Popularna glumica, dok režira film, za sebe bira boje i modele koji su joj najkomforniji, ali je detaljima pokazala kako uz takvu kombinaciju može da se doda doza holivudskog glamura.

27.06.2022 10:00

Anđelina pokazala kako se prave dame oblače tokom LETA! Tip top OD GLAVE DO PETE!
Tanjug/AP

Glumica Anđelina Džoli trenutno boravi u Rimu gde režira svoj film "Without Blood" (Bez krvi). Prema mišljenju mnogih najlepša glumica sveta ne robuje slepo trendovima i oblači se u zavisnosti od prilike. Tako se uglavnom opredeljuje za crnu, belu i bež boju, a leti je njen omiljeni materijal lan.

Džolijeva je poznata kao neko ko se dosta kreće po setu i to je još jedan od razloga da se odluči za nešto što je, pre svega, udobno. Zato je odabir i pao na bele široke lanene pantalone kakve nose mnoge dame. Poznat je kao odevni komad koji dodatno proširuje, ali je ujedno odraz svakodnevne, opuštene elegancije u kojoj svaka pripadnica lepšeg pola i te kako može da pokaže svoju ženstvenost. 

Džolijeva je gore ponela belu majicu na bretele, koja je takođe od lana i ima čipkani porub. I ta majica je široka i adekvatna aktuelnim toplim mesecima, čime je glumica dodatno oduševila fanove. Izgleda da se taj komad posebno dopao atraktivnoj brineti pošto ju je još jedan dan nosila, i to uz crne pantalone.

Džolijeva je donela sa sobom i holivudski glamur u vidu belog šešira velikog oboda sa crnom trakom. Nosila je i crne naočare i biserne minđuše. Na njoj je bio primetan minimalistički zlatni nakit, sat sa braon kožnom narukvicom i bordo manikir. Anđelina je poznata kao neko ko se veoma malo šminka i to samo kada prilika ili snimanje to zahtevaju, tako da je bila bez šminke, ali je lice skrivala ispod naočara za Sunce.

Od obuće opredelila se za ravne papuče u svetlo braon boji, Valentinovog modela VLogo, a u istoj boji je imala i veliku torbu.

"Without Blood" je potresna priča bazirana na istoimenom romanu italijanskog autora Alessandra Bariccoa, koja preispituje teme rata, traume, sećanja i isceljivanja. U glavnim ulogama su Salma Hajek i Demian Bišir.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)