Zanimljivosti

Čuvena glumica se pojavila na plaži, svi ŠOKIRANI! Negirala je da se ikada operisala, a vi prosudite sami! (FOTO)

Lepotica iz kultne serije "Beverli Hils", koju retko ko da je propuštao devedesetih godina, po ko zna koji put je negirala da je radila išta na svom licu i telu, ali sada se pojavila u javnosti, privlačeći poglede svih redom.

26.06.2022 10:00

Čuvena glumica se pojavila na plaži, svi ŠOKIRANI! Negirala je da se ikada operisala, a vi prosudite sami! (FOTO)
instagram-torispelling

Američka glumica Tori Speling (49), koja je ostala upamćena po, može se reći, jedinoj značajnijoj ulozi u karijeri - ulozi Done u seriji "Beverli Hils 90210", primećena je kako šeta plažom Malibua, ali ono što je svima odmah zapalo za oko jeste da ona gotovo uopšte ne liči na sebe, pa se umalo nije provukla tako da okupljeni pored mora ni ne obrate pažnju na nekada atraktivnu plavušu iz kultnog ostvarenja. 

Tori je nosila crne kratke helanke, ono što smo ranije zvali biciklističkima sve dok rijaliti zvezda Kim Kardašijan nije od njih napravila sasvim "unikatan" modni trend. Baš kao Kim i Tori je uz helanke nosila kratak crni top u kom je u prvom planu bio njen nujni dekolte. Preko svega je navukla tanku košulju i opušteno šetala obalom. 

Kosa joj je i dalje plava, ali vidno nadograđena u skladu s modnim trendom koji očigledno ne jenjava nigde u svetu. Međutim, ono što je najpre privuklo pažnju jeste da na licu gotovo da nije imala trunku šminke, a mnogi koji su je videli odmah su se složili da gotovo da nijedna crta više ni ne podseća na onu nasmejanu devojku iz serije. 

Tori je, podsetimo, kao da je u pitanju greh za koji bi mogla da ode u zatvor, oštro demantovala po ko zna koji put da je radila išta na svom licu

- Našla sam neverovatnu šminkerku, njeno ime je Hali Hof. Ona konturama i šminkom čini čuda kao niko drugi! Lice mi posle šminke izgleda potpuno drugačije. Zato mi nos deluje kao da je operisan i ravniji, a zapravo je samo stvar konture - objasnila je Spelingova u jednoj TV emisji, čvrsto verujući da su joj svi poverovali.

Pored tajni šminkanja Tori svoju transformaciju navodno duguje i takozvanoj egzozomskoj terapiji. To je nova vrsta regenerativne medicine koja smanjuje upalne procese po telu i to pomoću matičnih ćelija.

- To što mnogi misle da sam se podvrgla plastičnim operacijama može biti i zbog egzozoma. Kažu da moja koža izgleda besprekorno, pa možda zbog toga izgledam mlađe - navodila je glumica.

Tori, prema navodima medija, posle 16 godina braka prolazi kroz proces razvoda od supruga Dina Mekdermota (55) sa kojim ima petoro dece. Navodno je dosad u braku i ostala jedino zbog dece, ali već dugo je nesrećna pa je rešila da stavi tačku na bračni život. Na njenom instagram nalogu retke su fotografije sa suprugom, uglavnom dominiraju njene na kojima pozira s decom.

Prosudite sami da li je Tori zaista uspela da zadrži tako mladalački izgled bez bilo kakve estetske intervencije.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)