Moda

PANTALONE vas "skraćuju"? Stilista objašnjava greške koje pravite, pa izgledate niže!

Niske žene često izborom odeće učine da izgledaju još niže, a uz ovaj trik prilikom odevanja mogu čak da izgledaju i više!

23.06.2022 11:30

PANTALONE vas "skraćuju"? Stilista objašnjava greške koje pravite, pa izgledate niže!
TikTok-gorgeous_anita

Niske devojke uvek žele da izgledaju više. Postoje trikovi uz koje je to zaista moguće i postići. S druge strane, ma koliko pokušavale u tome, odabir pogrešnih delova odeće može da ih dodatno učini nižim.

Anita je TikTokerka koja je na ovoj društvenoj mreži podelila mnoštvo saveta koji su postigli veliku gledanost u rekordnom roku. Samo jedan od predloga je o tome kakve pantalone treba da nose devojke koje su niske.

- Ukoliko ste niže, nikako ne kupujte skraćene pantalone. One će vas učiniti još nižim. Ukoliko želite da izgledate više, kupite farmerke ili druge pantalone koje su normalne dužine i koje imaju visok struk - savet je ove devojke.

@gorgeous_anita

IF YOU ARE SHORT DON’T WEAR THESE PANTS 👖🚫

♬ original sound - gorgeous_anita

Anita ima više od 600.000 pratilaca, a samo ovaj snimak pregledan je blizu 11 miliona puta. Dobio je oko 900.000 sviđanja i čak više od 5.000 komentara. O Aniti je čak pisao i The Sun.

Samo neki od komentara na TikToku su bili ovi:

- Nosite šta god hoćete, ne slušajte nikog -

- Anita samo daje savete i pokušava da pomogne. Ukoliko ne želite da ih poslušate, nemojte -

- Način na koji ona priča je kritičan. To samo čini da se osobe koje su niske osećaju još nesigurnije. Umesto da kaže "Nemojte da nosite", trebalo bi da kaže: "Možda bi mogli da razmislite da li da nosite..." -

- Njen ton govora je takav da se osobe koje su niske osećaju kao da imaju neki problem u startu -

- Ljudi, shvatite da Anita isključivo daje savete u vezi sa modom. Postoje ljudi koji žele ovo da čuju -

- Savet da nosite visok struk je jako loš za sve one koji imaju kraći torzo. Kada imate kraći torzo, ukoliko obučete pantalone sa visokim strukom, izgledaćete još više "skraćeno" -

- Shvatate li da Anita samo deli savete, nikog ne primorava ni na šta - bile su samo neke od reakcija u odbranu ove mlade devojke koja samo pokušava da pomogne.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)