Moda

U trenutku POSTANITE VIŠE I VITKIJE! Stručnjak otkriva cake koje ćete obožavati!

Tiktokerka Ešli postala je preko noći pravi modni guru i posebno je popularna među devojkama koje su slične građe kao ona - niže i sa kojim kilogramom viška.

12.06.2022 20:00

U trenutku POSTANITE VIŠE I VITKIJE! Stručnjak otkriva cake koje ćete obožavati!
TikTok- sweethomeashley

Ešli je Tiktokerka koja je pravi modni ekspert. Njeni klipovi su pregledani više od 96.000 puta, ima oko 26.000 pratilaca koje je maltene u danu dobila, a o njoj piše čak i britanski The Sun.

Ona nosi veličinu 42-44 i savetuje sve žene koje su slično građene kao i ona da primene jedan odličan trik u oblačenju kako bi izgledale više i mršavije.

- Kada devojke koje su niže nose majicu koja je ravnog kroja, ona ih vizuelno skraćuje. Ovo je samo početak, uočite razluku - napominje ta Tiktokerka.

Ešli na prvom snimku nosi belu ravnu majicu, a na drugom jednu u boji kajsije koja nema ravan kroj već blago pada i prati liniju tela. 

- Probajte sa zakrivljenim rubom da biste izdužili nogu i poboljšali izgled zadnjice - posavetovala je Ešli.

Razlika se jasno uočava pa Ešli u trenu izgleda vitkija i viša. Majica ne samo da ističe njenu zadnjicu, već joj izdužuje i noge.

Inače, u pitanju je najnoviji modni stilski trik koji je napravio pravu pometnju na društvenim mrežama. To je posebno izraženo kod Ešli koja svoje pratioce, inače, podstiče pratioce da ne gube samopouzdanje upoređujući se sa drugima.

- Kakve god da ste građe, ne poredite se sa drugima. Možda vi jedete isto kao i oni i vežbate na način kao oni, ali svako telo je priča za sebe - ističe ona dok vežba na spravi.

- Ukoliko ste mislile da mnoge odevne komade ne možete da nosite samo zato što ste krupnije i niže, predomilićete se posle mojih snimaka - piše u TikTok objavama ta devojka.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)