Telo

Dan pred svadbu je otišla kod manikira, ali ono što joj je uradio PAMTIĆE DO KRAJA ŽIVOTA! Buduća mlada potpuno slomljena

Jedna buduća mlada je sa svojim pratiocima na TikToku podelila jezivo iskustvo koje je preživela samo dan pred venčanje.

04.06.2022 15:00

Dan pred svadbu je otišla kod manikira, ali ono što joj je uradio PAMTIĆE DO KRAJA ŽIVOTA! Buduća mlada potpuno slomljena
TikTk-realpohtaetoe

Francuski manikir jedan je od najtraženijih, ali svakim danom se pojavljuju sve novije metode i dezeni tog omiljenog načina bojenja noktiju. Zlatni manikir je nešto što je ovih meseci posebno aktuelno, pa je jedna mlada poželela da ga ima na dan svog venčanja i tako upotpuni svoju elegantnu kombinaciju i zablista u punom sjaju.  

Ona, međutim, nije ni sanjala da će se njeno sređivanje pretvoriti u noćnu moru, iako je kao i svaka mlada sve isplanirala do tančina mesecima unapred i namerno odlazak kod manikira zakazala dan pred venčanje kako joj se on ne bi pokvario. Tog dana je, pak, shvatila da joj je to upravo bila kobna greška jer je ono što je dobila od svog zlatnog manikira daleko od onoga kako je on trebalo da izgleda. 

On je, naime, pre svega sveden i tek na krajevima noktiju ima tanku, zlatnu metalik boju. Pritom je i vrlo precizan.

Onaj koji je ona dobila bio je daleko od tog. Za početak, nisu samo vrhovi noktiju bili u boji zlata, već cela polovina ploče, pri čemu linija uopšte nije bila precizno odrađena. Najgore od svega je bilo što je sam sloj laka bio predebeo i delovao vrlo aljkavo.

Devojka je i svoj snimak podelila na TikToku i izazvala mnogo reakcija.

Neki su je krivili da je kod te manikirke trebalo da ode raniije i isproba njen način rada.

Mlada je, s druge strane, odgovorila da je pratila njihov rad na Instagramu tako da se nije nadala da će biti problema budući da su vrlo slične varijante radili i da se nije setila da su možda postavljali tuđe fotografije.

@realpohtaetoe I ended up painting my own nails at 1am - a few hours before my wedding 🥲 #nailtok #nailart #nailedit #wedding #weddingtiktok #diy #fail #expectationvsreality ♬ original sound - Kneely_Knight

Ona je navela da je umesto da uživa u predstojećem danu, posle ponoći pokušavala da prelakira svoje uništene nokte.

- Nikada ne napuštaj salon uplakana - glasio je jedan od komentara ispod njenog snimka, dok je u drugima dobijala i niz saveta.

- Pošto si videla šta su ti uradili na prvom noktu trebalo je da im odmah kažeš da ti se ne sviđa - rekla je jedna korisnica TikToka.

 Bilo je i onih koji su imali slično iskustvo.

- Meni je isto manikirka pred svadbu upropastila nokte, ali ja ih nisam mogla nikako prepraviti i takvi su mi ostali čak mesec dana - navela je jedna žena. 

Mlada je ipak koliko toliko uspela sama da sredi nokte za svoj veliki dan, koji je po njenim rečima prošao divno.

- Otišla sam u drugi salon kako bi mi samo skinuli to sa noktiju. Onda sam sama odradila frenč jer je to bilo jedino što sam umela - rekla je ona u opisu drugog videa.

BONUS VIDEO:

 


 

Komentari (0)