Šminka

ŠMINKALA SE USRED POROĐAJA! A onda je na snimku poručila samo jedno! (VIDEO)

Jedna hrabra Amerikanka pokazala je ženama i drugu stranu porođaja.

09.05.2022 17:00

ŠMINKALA SE USRED POROĐAJA! A onda je na snimku poručila samo jedno! (VIDEO)
TikTok-queenofrome4

Mnoge žene verovatno će se složiti s konstatacijom da im je na spisku najstresnijih stvari u životu verovatno bio porođaj, bez obzira na to da li je donošenje bebe na svet prošlo lakše ili uz neke komplikacije. 

Međutim, jedna hrabra mama je stavila potpuno drugačiji akcenat na taj događaj, objaviviši snimak na kom se vidi kako se tokom iščekivanja "izlaska" bebe, ona, ni manje ni više, nego šminka. 

Ona, međutim, nije nikakva poznata ličnost od koje se očekuje da iz porođajne sale izađe s nameštenom frizurom, puderom, veštačkim trepavicama i karminom, ali je video kojim je pokazala kako se priprema za dolazak najvoljenijeg bića postao pravi hit.      

Ona je, naime, kako je navela, bila 10 cm otvorena i maltene spremna za sam čin dolaska bebe na svet, pa je odlučila da "dosadu" prekrati nanoseći mejkap na porođajnom stolu!

- U 10h mi je zakazan porođaj, a tek je 8h. Otvorena sam 10 cm, ali iskoristiću vreme da se našminkam onda! Moja beba dolazi - govori ta Amerikanka u videu koji je postao hit na TikToku u trenu.  

Komentari nisu prestali da se nižu. Žene su bile zapanjene njenim potezom, ali su je uglavnom hvalile. 

- Neverovatno! Toliko si jaka žena da bih želela identično kao ti da prođem i na svom porođaju -

- Odlična ideja, moraću i ja ovo da isprobam na svoj veliki dan, milion posto -

- Legenda si -

- Kamo lepe sreće da sam imala tvoju energiju kada sam išla na svoj porođaj! Gledam tebe kako blistaš, a ja sam otišla u najgoroj mogućoj punđi koju je svet ikada video -

BONUS VIDEO:

Komentari (0)