Tetka Saveta

SKINULE STE GEL S NOKTIJU I ONI SU EKSTREMNO ISTANJENI? Evo kako da ih podstaknete da porastu i obnove se NIKAD BRŽE!

Bilo da ste skinule gel lak ili prirodno imate tanke i slabe nokte, ovaj trik rešiće sve vaše muke.

02.05.2022 15:00

SKINULE STE GEL S NOKTIJU I ONI SU EKSTREMNO ISTANJENI? Evo kako da ih podstaknete da porastu i obnove se NIKAD BRŽE!
printscreen

Svima nam je poznato koliki je stres kada su nokti slabi, a znamo da je razlog zato ili nedostatak vitamina ili činjenica da je na njima gellak ili smo ih, pak, uništili nekim fizičkim poslovima. 

Naravno, uvek proveren savet jeste da ukoliko imate takav problem, nokte redovno održavate kod manikira ili imate veštačke, međutim, jasno je da svakodnevne obaveze, stil života ili možda novac, to ne dozvoljavaju baš uvek i ne svima. 

Pixabay

Nakon skidanja gellaka nokatna ploča može ostati oštećena 

Jedna  TikTokerka je odlučila da pomogne ženama u toj situaciji i na toj društvenoj mreži postavila klipove kako bi pokazala da i takvim noktima ima leka. 

Trik je vrlo jednostavan i sastoji se od umakanja noktiju po 10 minuta u smesu napravljenu od limunovog soka i maslinovog ulja.

printscreen

Limunov sok je blagotvoran za nokte 

- Ta mešavina ne samo da će hidrirati vaše nokte već će im dodati snagu i fleksibilnost. Fleksibilnost možda ne zvuči kao nešto što želite, ali će zapravo ta osobina sprečiti da se oni tako lako lome - rekla je manikirka.

Pomenute sastojke garantovano imate kod kuće, tako da verovatno nećete morati čak ni da jurite u radnju da bisti ih nabavili.

printscreen

Maslinovo ulje je izuzetno zdrava namirnica

Takođe, preporučuje se korišćenje bademovog ulja za dodavanje sjaja noktima, kao i ulja avokada za zarastanje zanoktica.

Možete pokušati da koristite i kokosovo ulje ukoliko imate izbočine na noktima, kao i ulje jojobe za dublje prodiranje hranljivih sastojaka u nokatnu ploču. 

printscreen

Odmah ćete uvideti promenu uz bademovo ulje ukoliko ga koristite na noktima s izbočinama  

Gledaoci ovog klipa su prokomentarisali:

- "Već danas krećem da isprobavam sva ova ulja" i "Hvala na savetu, isprobaću ga što pre". 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)