Telo

NOKTI I HOROSKOP! Otkrijte koja je savršena prolećna boja za vaš znak

Nemate ideja kako da ulepšate nokte a došlo je proleće? Smatrate da ste već sve izbore istrošili? Mi vi kažemo da niste-i ima tako sjajnih predloga za vas i vaš horoskopski znak

28.03.2022 22:00

NOKTI I HOROSKOP! Otkrijte koja je savršena prolećna boja za vaš znak
shutterstock.com

Sa dolaskom proleća i dame dobijaju posebnu inspiraciju da nešto novo osveže u svom izgledu. Lepe i negovane ruke i dobar manikir su nešto što se podrazumeva kod svake dame kada je izgled u pitanju. U svim kozmetičkim salonima ponudiće vam divne tretmane za nokte i njihovo ulepšavanje ali možda bi trebalo da bacite pogled na dalje redove u ovom tekstu jer i vaš horoskopski znak može da utiče na to kakav izgled noktiju treba  da negujete.

Da li ste tip koji preferira više šljokice, bisere na noktima ili volite neke ombre kombinacije pogledajte u našim predlozima.

Ovan

Pošto su osobe rođene u ovom znaku po prirodi energične i dinamične vole i da eksperimentišu. Francuski manikir u malo izmenjenom izdanju sa prelepim bojama učiniće vaše nokte tko šik. Možete ovaj predlog da primenite za neko putovanje.

 

 

 

Bik

Boja breskve odlično ide uz vaš karakter, predstavlja toplinu i odličan je izbor za prolećno ulepšavanje. Vaš rođendan je uskoro i zašto se ne biste počastili jednim ovako lepim tretmanom noktiju?

 

 

Blizanci

Vaša prilično razigrana ličnost voli eksperimentisanje a ne volite ni da igrate po pravilima. Ovi nokti će vas izdvajati od drugih a izgled noktiju sa razigranim šarama biće vaš omiljeni izbor tokom cele godine.

 

 

Rak

Iako volite da pomalo kontrolišete druge i držite ih na „dohvat“ ovi nokti koji su istovremeno i nežni i odiišu nekom žestinom, biće pravi izbor za vas. Umetnost krokodilskih noktiju podsetiće vas da uprkos vašem spoljašnjem čvrstom oklopu koji držite, pustite ljude da upoznaju vašu unutrašnju nežnu prirodu.

 

 

 

Lav

Horoskopski znak koji spada među one sa najjačim samopouzdanjem. Svetlucave zvezdice pokazaće da ste prava zvezda kao što i jeste. Ovi nokti učiniće da se osećate kraljevski.

 

 

Devica

Ove sezone preporučujemo vam da ne eksperimentišete sa bojama i detaljima i da je bolje da se priklonite ovaj put jednostavnijem stilu, elegantnim i prigušenim bojama koje ćete moći da uklopite sa bilo odećom.

 

 

Vaga

Ukoliko vam je potrebna ravnoteža ombre nokti su ono što vam treba. Svaki dan podsećaćće vas na mir i sigurnost koju treba da negujete tokom dana na poslu i uopšte.

 

 

 

Škorpija

Iako ste vodeni znak i odišete strastvenom prirodom, trebalo bi ljude da podsetite na svoju mekšu i ranjivu stranu. Plavičasti nokti posebno će asocirati na vaš znak i njegovu prirodu.

 

 

 

Strelac

Poznati ste po svom optimizmu i svetlijem pogledu na svet. Zašto ne biste svoje nokte ukrasli smajlićima na ljubičastoj podlozi koja označava sreću? Uz ovakav pozitivan podstrek lakše ćete pregurati ovaj dan.

 

 

 

Jarac

Vi volite funkcionalan izgled i ne biste menjali nokte tokom celog dana a možda i kasnijes toga  vam predlažemo kontrast u bojama koji će biti začinjen cvetnim motivima poput cveća.

 

 

Vodolija

Pošto ste vodeni znak koji ponekad voli da živi u oblacima, nokti sa motivima oblačaka učiniće baš to da vaša priroda dođe do izražaja. Stvaraće vam osećaj kao da želite promeniti svet.

 

 

Ribe

Budući da ovim znakom vlada planeta Neptun, vladar mora, biseri su pravi pogodak za vas ove sezone. Na kraju to je i najlepši dragulj koji je napravljen od bisera iz vode.

 

 

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)