Moda

BELA KOŠULJA obavezna u ormaru trudnice: Pevačica pokazala kako da uvek budete U TRENDU (VIDEO)

Pevačica Marija Mikić otkrila trikove koji uključiju belu košulju a mogu drastično promeniti stajling. Evo zašto morate imati ovaj komad odeće!

14.06.2022 22:00

BELA KOŠULJA obavezna u ormaru trudnice: Pevačica pokazala kako da uvek budete U TRENDU (VIDEO)
Vladimir Lukić

Bela košulja nikada ne izlazi iz mode, a sa tim se složila i pevačica Marija Mikić.

Marija je raznežila srca mnogih gledalaca kada je prilikom nastupa na izboru za srpskog predstavnika na pesmi za Evroviziju ove godine izvela numeru "Ljubav me inspiriše" koja je za kratko vreme postala hit.

Ova pevačica broji sitno do porođaja ćerkice Đurđe, a u skladu sa tim je na kraju nastupa u Beogradu stavila i cuclu u ista.

instagram-wwwmarijamikiccom

Marija Mikić tokom nastupa za pesmu Evrovizije 2022.

Marija je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila video na kome isprobava i 35-oj nedelji trudnoće belu oversajz košulju uz različite pantalone.

Bela košulja može da ide apsolutno uz sve, a sa tim se složila i ova pevačica koja navodi da njeni saveti ne važe samo za trudnoću.

U prvoj kombinaciji ona uz belu košulju koju je delimično upasala dole ima crne kratke helanke, a u drugoj verziji zlatne šire pantalone.

instagram-wwwmarijamikiccom

Košulja uz helanke

Potom su usledile i elegantne crvene pantalone, karirani šorts, pantalone na tregere i šalvare, kao i jedna sportska kombinacija uz koju je ponela i kačket.

Marija posebno voli što joj ova bela košulja neujednačeno pada pozadi i savetuje da može da se nosi tako ili da se upaše po želji.

instagram-wwwmarijamikiccom

Crvene pantalone i košulja

Ona kompletno menja stajling i neizostavni je komad garderobe svake dame.

Marija jedino uz nju pored pantalone menja torbu i obuću, a kao dodatak tu su naočare za sunce i uvek ste različito obučeni.

- Ovo su neki od mojih predloga kako kombinovati ovakvu košulju i to ne samo tokom trudnoće - napisala je ona uz objavu.

 

BINUS VIDEO:

 

Komentari (0)