Zanimljivosti ŽENA TOMA KRUZA ZA KOJU NIKO NE ZNA NI DA POSTOJI - ONA GA JE UVUKLA U SEKTU: Samo što se nije zamonašio u crkvi, život su mu potpuno preuzeli! 19:50
Citat dana Naučio sam da ne ispravljam ljude, čak i kada znam da nisu u pravu. Teret da sve bude savršeno nije na meni. Svet je vredniji od savršenstva. 14:18
Zanimljivosti ČUVENI GLUMAC PRIZNAO DA JE DVAPUT TROVAO SOPSTVENU DECU: Jeziva priča Hjua Granta zaprepastila čitav svet! 21:35
Zanimljivosti NJU JE IZNENADNI ODLAZAK MILORADA MILINKOVIĆA SLOMIO NA KOMADE: Poznata glumica krila tugu iza naočara na sahrani čuvenog reditelja, mnogi je nisu prepoznali! (FOTO) 14:29
Odrasli ČUVENI GLUMAC OBOLEO OD RETKOG OBLIKA RAKA: Tokom teške borbe jedna stvar mu je pala najteže, a detaljno je otkrio kako STVARNO izgleda lečenje od opake bolesti! (VIDEO) 18:45
Zanimljivosti PRONAŠLA SAM SVOG MUŽA NA APLIKACIJI ZA UPOZNAVANJE - I SLOMLJENA SAM: Pevačica je DEVASTIRANA već mesecima, smršala je i ne liči na sebe 13:40
Zanimljivosti VIN DIZEL ZAPREPASTIO IZGLEDOM - ni traga od zavodnika! Javno pružio ruku bivšem drugu, a isplivala je i njegova jeziva prošlost! (VIDEO) 12:10
VIP saveti OMILJENOM GLUMCU SRBA ŽIVOT ISPUNJEN JEZIVIM TRAGEDIJAMA: Izgubio je najboljeg druga, bebu pa verenicu - a danas je milioner koji se vozi busom 10:20
Foto dana Poznati holivudski srcelomac Kjanu Rivs je već obavio kupovinu prazničnih poklona, a vi? 17:04
Moda KADA PROĐE ČUJU SE UZDASI - KOLIKO GORIŠ AMAL! Ima 46 i nosi najkraći šorts koji ćete videti, dok se Kluni znoji (FOTO) 12:50
Citat dana Volim žene. One su nešto najbolje ikada stvoreno. Ako žele da budu kao muškarci i da se spuste na naš nivo, i to je u redu. 11:10
Zanimljivosti POTRESNO IZDANJE GLUMCA KOG SMO OBOŽAVALI DEVEDESETIH: U kultnoj seriji je bio jedan od glavnih aktera, a danas jedva hoda - pogrbljen i pomoću štapa! (FOTO) 20:30