Moda BRADAVICE U PRVOM PLANU, DOŠLA U VEŠU DA PODRŽI ORGANIZACIJU KRALJA ČARLSA: Devojka Leonarda Dikaprija u skandaloznom izdanju, malo toga je prepustila mašti (FOTO) 22:15
Citat dana U 30. sam vežbao da bih bio zgodan, u 50, da bih bio fit, u 70. da ne budem prikovan za krevet, u 80. da bih mogao da funkcionišem bez pomoći, a sad u 99 iz čistog prkosa. 16:06
Citat dana Nikada nisam bio siromašan, ali sam bio bez novca. Biti bez novca je prolazno stanje, biti siromašan je stanje duha. 14:57
Foto dana Jedan od najbogatijih holivudskih glumaca, Adam Sendler, kao sav kulturan svet - Skupio je ono što je njegov ljubimac ostavio za sobom tokom nužde. 17:56
Vesti SLAVNI GLUMAC UMRO JE TOKOM OPERACIJE SRCA! Kad su ga lekari vratili otkrio je šokantnu istinu: Osetio sam neopisivu bol! (VIDEO) 20:01
Odrasli RANI SIMPTOMI OPAKOG RAKA KOJI JE UZEO TIHOMIRA ARSIĆA - taman kada je mislio da se izlečio, usledio je novi ŠOK! Poznati glumac napustio nas je pre 5 godina! 11:35
Zanimljivosti SLAVNI GLUMAC UHVAĆEN NA ULICI NAKON ŠTO JE OSTAVIO SINA U USTANOVI: Utučen i nesrećan - njegove reči kidaju srce! (FOTO) 17:40
Zanimljivosti SLAVNI GLUMAC KOJI IMA SRPSKI PASOŠ ŠOKIRAO SVET: Skinuo se u 7. deceniji, svi ZANEMELI kad je pokazao čime raspolaže! (FOTO) 19:30
Zanimljivosti PROCURILE FOTOGRAFIJE PRVE ŽENE BRANISLAVA LEČIĆA - KAŽU DA JE ONA BILA NJEGOVA NAJVEĆA LJUBAV: Osvanula i jedna slika glumca - sve je jasno kao dan! (VIDEO) 16:10
Zanimljivosti "DA SAM MOGAO DA BIRAM, NE BIH SE RODIO KAO MUSTAFA - jedna baba me je mučila, a kod druge sam slavio Božić"! Čuvenom glumcu voljena žena je umrla na rukama!! 12:20
Zanimljivosti ZVEZDA MODNIH PISTA JE IMALA AFERU SA DIKAPRIJOM, A NAREDNIH 8 GODINA PROVODI U ZATVORU: "Leo će me mrzeti što priznajem ovo..." (FOTO GALERIJA) 21:35