Zanimljivosti

DA LI BISTE IKAD NOSILE ČIZME JAPANKE! Proslavila ih je Kajli Džener i mnogi tvrde da su apsolutni hit za proleće 2023!! (VIDEO)

Poznata influenserka ponela je veoma neobičan komad obuće koji je jedan deo njenih fanova oduševio, a druge sablaznio.

05.10.2022 19:01

DA LI BISTE IKAD NOSILE ČIZME JAPANKE! Proslavila ih je Kajli Džener i mnogi tvrde da su apsolutni hit za proleće 2023!! (VIDEO)
FOTO: Profimedia

Poznata starleta Kajli Džener rešila je da ove jeseni skrene dodatnu pažnju na sebe kako bi parirala sestrama Kim i Kloi Kardašijan oko kojih ne prestaje da se podiže prašina, a posebno oko Kloi zbog njene turbuilentne veze s nevernim košarkašem Tristanom Tompsonom. Kajli je odlučila da pažnju javnosti privuče provokativnim modnim izdanjima, pa tako iz tog razloga i završava iz dana u dan u medijima širom sveta.

Bela haljina pripijena uz telo i spuštenih ramena, ispod koje očigledno nema ni brushlater ni donji veš, poslednje je u nizu njenih izdanja. Međutim, ona je uz haljinu odlučila da obuje plave čizme, ili barem ono što je trebalo da budu čizme, budući da je deo te obuće predviđen za prste bio potpuno otvoren i u vidu japanki. Mnogi bi se složili da delimično otvorena peta ili prsti na čizmama ne bi bili toliko neobični, ali ovakva kreacija ipak izgleda i pomalo groteskno. 

S druge strane, pak, ima i onih koji veruju kako će čizme-japanke zasigurno postati trend i to već na proleće 2023. godine, budući da se to uglavnom dogodi s komadima koje ponesu čuvene rijaliti sestre. 

Tome u prilog ide i više od 3 miliona sviđanja na njen TikTok video za nepunih 20 sati i oko čak 8.000 komentara fanova. Oni su uglavnom mišljenja kako je kombinacija koju je ponela mlada insfluenserka krajnje fantastična.

- Predivno! -

- Volim šta god da ona obuče -

- Kakve čizme! -

- Definitivno si ikona stila! -

- Obuća je brutalna! -

Kao i uvek našla se nekolicina neistomišljenika.

- Ženo, te čizme ti se ne slažu ni uz šta! Ipak, lepa si u čemu god da se pojaviš -

- Ličiš na vanzemaljca -

- Šta joj je to na nogama? -

- Gde si pošla u tome? - pitali su se pojedinci.

Samo dan ranije Kajli je pozirala maltene naga u krevetu. Ona je postavila fotografije u oskudnom vešu i masivnim crnim čizmama preko kolena koje dosežu do polovine butina, a fanovi su totalno poludeli za njima.

Inače, i čuveni modni magazin Vog juče je objavio snimak sa modne revije nedelje mode u Parizu gde su modeli prošetali pistom obuveni u japanka-čizme brenda Miumiu. U pitanju je trendi obuća za predstojeće proleće/leto 2023. godine.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

BONUS VIDEO:

Komentari (0)