Foto dana Ulicama šetaju skoro nage, a u vodi su obučene: Sestre Kardašijan ponovo u centru pažnje 08:27
Moda KAJLI DŽENER PREKRŠILA PRAVILO NA VENČANJU MILIJARDERA? Haljinom je uvredila mladu, društvene mreže gore od komentara (FOTO) 10:45
Zanimljivosti KARDAŠIJANKE SE MEĐUSOBNO BORE ZA PAŽNJU NA SVADBI DECENIJE: Svi se pitaju šta su to obukle i koliko daleko su spremne da idu (FOTO) 09:40
Zanimljivosti KAJLI DŽENER IZGRMELA NA DODELI OSKARA - isprsila se, pa sela pored poznatog dečka: Kažu da joj on u žutom kompletu nije ni do kolena (FOTO) 08:51
Telo STARLETA BEZ IMALO SAMOPOUZDANJA - JEDNO PRIČA DRUGO RADI: Isplivale fotke novog uvećanja grudi koje negira! (VIDEO) 17:30
Moda STARLETA NA KORAK OD NERVNOG SLOMA: Pravo je čudo da i dalje mogu da se pogledam u ogledalo i mislim da sam lepa! 21:30
VIP saveti KARDAŠIJANKE BOGATIJE I OD TRAMPA: Evo kako su poznate sestre zaradile milijarde! (FOTO) 12:40
Zanimljivosti RONALDO MLATI PARE NA INSTAGRAMU: Lista poznatih koji zarađuju milione od samo jedne objave na mrežama! (FOTO) 12:20
Zanimljivosti IZ TORBE JE IZVADILA PREDMET VREDAN 41.500 DOLARA: O ovom snimku Kajli Džener svi govore, evo koje je njeno opravdanje (FOTO/VIDEO) 15:02
Zanimljivosti KAJLI DŽENER NA HALJINI PONELA GLAVU LAVA: Rijaliti zvezda zgrozila javnost, propagira ubijanje životinja! (FOTO) 17:00
Odrasli BRAZILSKA KAJLI DŽENER ŠOKIRALA FANOVE: Operisaću vaginu, libido mi je ogroman otkad sam prestala da nosim donji veš, a ovo je ključni razlog za intervenciju (FOTO/VIDEO) 17:01